ahoj kluci..po čtyrech letech ježďění na M3 kolech uvažuju nad změnou..sice kola mám jako nové,ale už se mi to trochu okoukalo.. našel jsem na netu kola hamann..chci se zeptat jestli to nebude vypadat blbě na E90,když byla původně vyvynuta pro E46? výrobce je OZ racing,takže kvalita snad ok..ale co rozměry? půjde to na E90
předek 8.5Jx18 ET38
zadek 9Jx18 ET46
zajímá mě jestli by se Vám to na černé E90 líbilo,nebo to spíš považujete za nevkus? díky za názory
Zadní budou dost zapadlé, přední docela OK. Ale designově nevim ... to auto co je na té fotce je strašná opičárna jako celek, takže podle toho je radši nebudu moc hodnotit Ale obávám se, že na E90 moc pasovat nebudou
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Na zadek by urcitě šli podložky, mám je i teď. Já bych teď rád dvoudílná kola od renomovaných výrobců jako oz, bbs.. zkusím ještě najít fotku na jiné e90. .
Přikláním se k "vita11" . To auto na fotce je trošku patlanina ale to je věc názoru. Pokud se ti kola líbí, tak si je dej ale myslím, že bmw vyrobilo tolik kol, že máš výběr hodně široký. O jiných značkách ani nemluvím.. To už bych se radši přiklonil k těm BBS nebo třeba Breyton, Hartge apod..