Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ostřikovač světla e90 - nezajede celý zpět
- scooter_x
- Klubové ID: 3560
Ahoj, mám dotaz na majitele e90 popř. servisáky. Mám takový drobný spíš otravný problém, a to, že na mé e91 po ostřiku světel nezajede ten ostřikovač celý zpátky, chybí mu tak asi 1cm, možná i míň, je to jen na jedné straně. Jinak ostřik funguje podle oka normálně, vysoký tlak, vše se zdá jinak OK. Jde to pak rukou normálně celkem lehce zatlačit zpátky, ale po dalším ostřiku opět zůstane trochu povylezlý. Jde ten mechanismus nějak "rozhýbat" nebo jak jste to někdo řešil? Případně je jiný problém? Díky
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
-
- Klubové ID: 2857
- Kontaktovat uživatele:
dle tvych informaci to vypada na nejake necistoty v mechanismu zatahovani, skusit to prostriknout nebo ostrik cely vyndat.... nvim jak u tohodle typu ale u me jde po potoceni vytahnout de to trochu stuha ale de...
PS: vytece ti kapalina z ostriku takze nejdriv vybrat nebo jestli to nechas vytect ....
PS: vytece ti kapalina z ostriku takze nejdriv vybrat nebo jestli to nechas vytect ....
delalo mi to samy a resi jsem to,ze jsem vyprazdnil nadobku a nalil do ni vodu s kyselinou citronovou a parkrat prostrikl-uz rok v pohodescooter_x píše:Ahoj, mám dotaz na majitele e90 popř. servisáky. Mám takový drobný spíš otravný problém, a to, že na mé e91 po ostřiku světel nezajede ten ostřikovač celý zpátky, chybí mu tak asi 1cm, možná i míň, je to jen na jedné straně. Jinak ostřik funguje podle oka normálně, vysoký tlak, vše se zdá jinak OK. Jde to pak rukou normálně celkem lehce zatlačit zpátky, ale po dalším ostřiku opět zůstane trochu povylezlý. Jde ten mechanismus nějak "rozhýbat" nebo jak jste to někdo řešil? Případně je jiný problém? Díky