Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Praskla hlava BMW e 46 328i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

Zdravim,

opet naky problem s karou :D

zacala se mi ztracet chladici kapalina a pri startu se mi rozsvitila kontrolka oleje( oranzova ) ktera cca po ujeti 20 m sama zhasla, takze sem supal do servisu vim ze predtim sem mival pod autem mensi louzi takze sem myslel ze to nebude nic zavaznyho .. ze servisu sem prijel s novym chladicem, a vymenenym snimacem hladiny oleje nicmene v servisu sem nechal cca 9000 kc,- cca po tydnu opet unik chladici kapaliny pod autem louze nejsou kontrolka oleje se jiz nerozsviti pri startu ale beh mjizdy vetsinou cca po 5 ujetych km. ale uz nezhasne paradox je ze kdyz se mi kontrolka oleje rozsviti behem jizdy zastavim s autem vypnu motor a zhasnou budiky vytahnu klicek a kontrolka porad sviti :D i kdyz zbytek je zhasnut musim strcit klicek do zapalovani otocit s nim a opet vytahnout a zhasne :D,
pri kontrole olejovyho vicka je znat urcita emulze nicmene mi bylo receno ze pres zimni obdobi se muze vysrazet vlhkost.. ---- jestli nejde voda do oleje .. auto jede uplne normalne ubytek vykonu neni zadny .. na diag. nic neni tak mi reknete co k.va s tim :D ... pokud nekdo mel podobny problem nebo vi co s tim necht pise do tohoto topicu ... dikanc :D

PS: byla mi recena cena kdyby to byla hlava a tesneni tak kdyz dobre tak cca do 15 000 :D , nevim jestli to je konecna jestli je v tom zapocitano svarovani , rovnani a brouseni na magnet. pasu :D kdby to bylo toto tak si nejsem jist rentabilitou opravy :D co myslite ???
Odpovědět