I takto staré auto pujde sehnat s malým nájezdem, ale cena bude uplně někde jinde než u těch s velkým nájezdem a řekl bych, že se budu dost blížit mladším autům se stejným nájezdem. Nenajeté kilometry jsou, obzvláště v Německu, hodně drahé. Snad i dražší než mladší rok výroby.
Když už tady řešíte spotřebu: Včera jsem jel Praha - Brno vzhledem ke zdravotnímu stavu (mému

) tempomatově 135 km/h, v Praze jsem tankoval a tudíž mazal BC a v Brně mě tam svítilo 7,2 (na 225/45/17 pro pořádek). Na 205/55/16 jsem se s tímto tempem dostal na 6,6. Když jezdím svižnějš na hranici kde se už řidičák začíná lehce třepat, tak je to kolem 8. Lehce přes 10 jsem se dostal jenom v německu při maximálním využívání dynamiky auta a propustnosti dálnice (jinými slovy skoro furt plná knedla

). Ve městě je to většinou tak 11 ale je město a město. Samozřejmě když se jdu povozit někam na okresku, tak se to blíží dvaceti.
Je nutné si taky uvědomit, že můj sedan (manuál, zadek) váží tabulkově 1.505 kg, pavprochův kombik (manuál, čtyřkolka) 1.715 kg. A skoro žádný náklad nevozím, maximálně tak jednoho až dva spolujezdce (a to spíš vyjímečně) a notebook.