Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Řda 3 nebo řada 5?
-
- Kontaktovat uživatele:
resil jsem to stejny kvuli kocarku,2x za rok dovolene,do budoucna i druhy decko a sel jsem nakonec do E39 a nelituju toho, i kdyz tam mam kocarek+kolobezku stejne muzu udelat velkej nakup a do kufru se to vleze a jeste je misto nahore kam se da vysunout sitka.Nedavno se mi tam vlezlo 8 neeuropalet.Proste luxus.I vychrapat se tam da, zatim jsem zkousel jen jednou ve spacaku(chtelo by to karimatku-at je lezeni mekci).Ale nejsem zadnej dlouhan podotykam a vyspal jsem se tam luxusne.Chybi mi jen bufik:)
Kdyz jsem zkousel dat kocarek do E46ky tak uz tam moc mista nebylo, ale muzes zase skladat nasebe.
Kdyz jsem zkousel dat kocarek do E46ky tak uz tam moc mista nebylo, ale muzes zase skladat nasebe.
je fakt, že 39 je opravdu ošklivá, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že do 46 fakt nic nedáš. V každým případě bych u obou řešil facelift a u 39 paket, ale rozhodující je stav a výbava jako u každého jiného BMW. Teď jsem zrovna vyměnil 60 za 91 a je to opravdu propastný rozdíl, jak v komfortu, tak v místě uvnitř, ale rozhodovaly provozní náklady a ty jsou nesrovnatelné(545i vs. 320d). Já vím je to úsměvné, ale takový je život.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, pred par mesici jsem presedal z 3er na 5er (sice z e91 na F11...mel jsem i e36, e46 a tata ma e39, takze muzu porovnavat)
3er
+ lepsi dynamika s lepsi spotrebou, v zatackach jsem si to s trojkou doopravdy uzival... tolik radosti mi 5er nikdy nedala
- mensi prostor pro posadku, mensi kufr... pokud jsi sam nebo ve dvou - trojka dostacujici
5er
+ komfortnejsi(plavnejsi), idelani na dalnicni presuny, vice mista pro posadku - vetsi kufr (pro kocarek
)
- o neco vetsi spotreba, na okreskach neni tak agilni jako 3er
Za sebe... pokud bych byl sam a nemel rodinu, sel bych zpet do 3er s trilitrem, pokud bych potreboval vice mista, pak do 5er s trilitrem...
Co se tyce spotreby s 320d jsem jezdil kolem 6l, ted s 525d jezdim kolem 7...takze rozdil mezi 3er a 5er s temito motorizacemi je cca 1l.
Tatova 530d e39 jezdi taky kolem tech 7-7,5 litru.
Jakub
3er
+ lepsi dynamika s lepsi spotrebou, v zatackach jsem si to s trojkou doopravdy uzival... tolik radosti mi 5er nikdy nedala

- mensi prostor pro posadku, mensi kufr... pokud jsi sam nebo ve dvou - trojka dostacujici
5er
+ komfortnejsi(plavnejsi), idelani na dalnicni presuny, vice mista pro posadku - vetsi kufr (pro kocarek

- o neco vetsi spotreba, na okreskach neni tak agilni jako 3er
Za sebe... pokud bych byl sam a nemel rodinu, sel bych zpet do 3er s trilitrem, pokud bych potreboval vice mista, pak do 5er s trilitrem...
Co se tyce spotreby s 320d jsem jezdil kolem 6l, ted s 525d jezdim kolem 7...takze rozdil mezi 3er a 5er s temito motorizacemi je cca 1l.
Tatova 530d e39 jezdi taky kolem tech 7-7,5 litru.
Jakub