Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Neznáte někdo tuhle e36?
-
- Klubové ID: 2606
- Kontaktovat uživatele:
Uvažuju že koupím něco na zimu a hlavně dojíždění do práce, mám to cca 8km celkem. 30d se mi trápit nechce a chci zůstat u BMW, diesla půjčím sem tam mladé... Na to krátké dojíždění chci benzin ale nevím jestli čtyřvál nebo šesti. Uvažuju nad tímhle : http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list , ale mám to z ruky. Nebo cosi podobného +- za stejnou cenu.
- Jamall
- Klubové ID: 2933
Na stejné účely jako ty jsem měl kupátko v ISu, vyměnil jsem ho za vybavenou, zachovalou R6 a docela toho lituji, R6 papá za studena kor po městě výrazně víc. Sotva se zahřeje a už ho vypínám...pokud možno koukej po ISech v LPG dost ty to usnadní život. Spotřeba do 9L ve městě je příjemná. Teď jezdím za 11,6 a docela se to pozná. Nevadí mi to, mám taky druhé silnější auto, no R6 na couračky je vyloženě pi*ovina
-
- Kontaktovat uživatele:
No, něco na tom bude...díkyJamall píše:Na stejné účely jako ty jsem měl kupátko v ISu, vyměnil jsem ho za vybavenou, zachovalou R6 a docela toho lituji, R6 papá za studena kor po městě výrazně víc. Sotva se zahřeje a už ho vypínám...pokud možno koukej po ISech v LPG dost ty to usnadní život. Spotřeba do 9L ve městě je příjemná. Teď jezdím za 11,6 a docela se to pozná. Nevadí mi to, mám taky druhé silnější auto, no R6 na couračky je vyloženě pi*ovina
Za mě ISo určitě ano 
Mám ho taky v kupátku. Jezdím převážně Prahu a dlouhodobá spotřeba se pohybuje okolo 8,3 litru. Když mi rupne v bedně nebo stojím na magistrále, tak jezdím nad 10, ale naopak při cestě z Jindřichova Hradce do Prahy, celkem 3 lidi v autě a jel jsem za 6,1 dle BC, ale to jsem jel fakt zlehounka a po dálnici 90
Myslím, že s touhle motorizací na krátký popojíždění chybu neuděláš, hlavně pro to rychlý zahřívání motoru, přecijen je to hliníkovej blok narozdíl od R6...
Co se týče auta v odkazu....nevim nevim, 12/1996 a má ještě předface ledvinky a ta prasokapota......někdo s tim asi bajcnul...

Mám ho taky v kupátku. Jezdím převážně Prahu a dlouhodobá spotřeba se pohybuje okolo 8,3 litru. Když mi rupne v bedně nebo stojím na magistrále, tak jezdím nad 10, ale naopak při cestě z Jindřichova Hradce do Prahy, celkem 3 lidi v autě a jel jsem za 6,1 dle BC, ale to jsem jel fakt zlehounka a po dálnici 90

Myslím, že s touhle motorizací na krátký popojíždění chybu neuděláš, hlavně pro to rychlý zahřívání motoru, přecijen je to hliníkovej blok narozdíl od R6...
Co se týče auta v odkazu....nevim nevim, 12/1996 a má ještě předface ledvinky a ta prasokapota......někdo s tim asi bajcnul...

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
M52 má též blok z lehké slitiny, ohřáté na 90 je to po 5 km jízdy pří parkování venku, když nemrzne, za počasí jako je v tyto dny, i se zpožděným ohříváním vlivem LPG reduktoru.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele: