Měl bych dotaz na navigaci v e90. Stávající CCC profesionál přestalo fungovvat, tak řeším co dát místo něj. Buď koupit to samé a nebo co se tam dá dát místo tohohle modelu, který se dost kazí. Koukal jsem že se dělá CCC profesinal CCC LCI, a CIC. Jaké jsou nutné přestavby i u záměny za CCC LCI a zda je už méně poruchové jak staré CCC.
Děkuji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90 navigace - záměna
CCC LCI je menej poruchove, ale to ziskas len to iste co mas - bezi na nom identicky software, takze ziadne vylepsenia okrem programovatelnych tlacidiel na prednom paneli.Kindlik píše:Měl bych dotaz na navigaci v e90. Stávající CCC profesionál přestalo fungovvat, tak řeším co dát místo něj. Buď koupit to samé a nebo co se tam dá dát místo tohohle modelu, který se dost kazí. Koukal jsem že se dělá CCC profesinal CCC LCI, a CIC. Jaké jsou nutné přestavby i u záměny za CCC LCI a zda je už méně poruchové jak staré CCC.
Děkuji
Najlepsie nahodit rovno CIC, ale poctitaj aj s pracou 1500-2000eur, co je palba....
Ked budes chciet odpredat ten vadny ccc modul, ozvi sa mi. mozno ho odkupim. Da sa opravit (vacsinou).