Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zastavba Top Hifi Individual
-
- Klubové ID: 1599
pekna prace, slusna rozborka, je videt ze jsi na tohle fajnsmekr. Ja mam strasne rad hi-fi, doma NAD a repro B&W tak mam srovnani s tim, jak nejaky stredni hi-fi ma asi hrat.
Ja v aute trochu spechal a nejaky ty umelohmotny pacicky jsem ulamal protoze jsem nevedel jak to odendat... ( koupil novy packy za par kacek ) kazdopadne jsem ted spokojeny.
Nejvetsi problem ale je, ze mame olitany hajtry, kdo vi jak to budeme mit dlouho a co pak s tim az to budeme prodavat, nikdo tu muziku nezaplati. Nevim kolik jsi do toho nasypal,
mne to stalo cca 12 000 mrizky + predni bass + vysky + ramecky + zesilovac a v druhe fazi 7 000 nove sub + zadni koaxialy
Takze jsem v tom za 20 litru a to byl muj strop, uprimne az to budu prodavat, vubec nevim jestli to znova rozebirat a vracet tam to puvodni ... na to asi nemam silu, auto si necham dokud mu neupadnou kola
Matiz, ty mas v planu si to zopakovat a az to prodas tak to zase vykuchat a prodat zvlast ?
No a nakonec by mne zajimalo jak mooc je v ty nasi muzice rozdil ... Problem v aute je ten, ze je tam spousta vedlejsich hluku a naproste detaily se tim podle mne ztraci a to i pres to, ze e91 je s benzinem velmi tiche auto
Ja v aute trochu spechal a nejaky ty umelohmotny pacicky jsem ulamal protoze jsem nevedel jak to odendat... ( koupil novy packy za par kacek ) kazdopadne jsem ted spokojeny.
Nejvetsi problem ale je, ze mame olitany hajtry, kdo vi jak to budeme mit dlouho a co pak s tim az to budeme prodavat, nikdo tu muziku nezaplati. Nevim kolik jsi do toho nasypal,
mne to stalo cca 12 000 mrizky + predni bass + vysky + ramecky + zesilovac a v druhe fazi 7 000 nove sub + zadni koaxialy
Takze jsem v tom za 20 litru a to byl muj strop, uprimne az to budu prodavat, vubec nevim jestli to znova rozebirat a vracet tam to puvodni ... na to asi nemam silu, auto si necham dokud mu neupadnou kola

Matiz, ty mas v planu si to zopakovat a az to prodas tak to zase vykuchat a prodat zvlast ?
No a nakonec by mne zajimalo jak mooc je v ty nasi muzice rozdil ... Problem v aute je ten, ze je tam spousta vedlejsich hluku a naproste detaily se tim podle mne ztraci a to i pres to, ze e91 je s benzinem velmi tiche auto
Jeste jedna vec,
Po tom co se rozehraly subs, mi neskutecne rezonuje spodek auta, rekl bych vsechny plasty ve spodu, pod prahama, zejmena ten velky pod prevodovkou. Ty suby to perou ted slusne do podlahy - do plastove krabice - tlumeni zadne a z venku to vypada jako by se to melo rozsypat javascript:emoticon('
')
A za druhe, po nekolika mesicich od vymeny prednich stredobasu mi zacinaji rezonovat prave dvere coz mne teda sere. tak premyslim jestli pomuze dat nove plastove cudliky ...
Mam pocit, ze jak se jednou dvere rozdelaji a znova slozi ze uz to nedrzi jako driv a proto to zacne to po case rezonovat...
Po tom co se rozehraly subs, mi neskutecne rezonuje spodek auta, rekl bych vsechny plasty ve spodu, pod prahama, zejmena ten velky pod prevodovkou. Ty suby to perou ted slusne do podlahy - do plastove krabice - tlumeni zadne a z venku to vypada jako by se to melo rozsypat javascript:emoticon('
A za druhe, po nekolika mesicich od vymeny prednich stredobasu mi zacinaji rezonovat prave dvere coz mne teda sere. tak premyslim jestli pomuze dat nove plastove cudliky ...
Mam pocit, ze jak se jednou dvere rozdelaji a znova slozi ze uz to nedrzi jako driv a proto to zacne to po case rezonovat...
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Rika se ze kazde forum je tak dobre, jak dobri jsou jeho prispevovatele. Bohuzel nebudu uz delat fotoserialy pro tento klub kde muze mit jeden uzivatel jen jeden inzerat. Nebudu jako pica zakladat dva nicky abych mohl mit dve rozdilne veci v inzerci, protoze je to pod moji uroven. Skoda casu ktery jsem stravil tim nez jsem tech padesat fotek pripravil do stavu kdy tady byly publikovatelne. Mel jsem pripraveny dalsi foto serial ze zastavby CIC systemu misto CCC, az pomine ma nasranost, kdo bude hledat, nejspis to i najde.
- jarda
- Klubové ID: 1426
Dvě věci v inzerci mít můžeš, ale v jednom inzerátu.
Tohle pravidlo není ideální, ale je výsledkem situace kdy to nebylo omezené a překupníci dílů nám tapetovali inzerci každý den třeba deseti inzeráty.
Finální řešení bude v podobě inzertního modulu mimo fórum, snad někdy během příštího roku, bude to první věc na které budu dělat potom co se na nové fórum přejde. Do té doby to zkus prosím nějak vydržet, nebo se domluv s moderátorem/VR na výjimce, podle mě pokud máš dvě věci které spolu nijak nesouvisí, tak by s tím neměl být problém.
Tohle pravidlo není ideální, ale je výsledkem situace kdy to nebylo omezené a překupníci dílů nám tapetovali inzerci každý den třeba deseti inzeráty.
Finální řešení bude v podobě inzertního modulu mimo fórum, snad někdy během příštího roku, bude to první věc na které budu dělat potom co se na nové fórum přejde. Do té doby to zkus prosím nějak vydržet, nebo se domluv s moderátorem/VR na výjimce, podle mě pokud máš dvě věci které spolu nijak nesouvisí, tak by s tím neměl být problém.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
V jednom inzeratu bylo CIC, byly tam i nejake fotky jak prehrava video, mozna i nejake menu, netusim, protoze ten inzerat topuju tak co mesic nebo dva. Byly tam i nejake reakce lidi, nebyl to jeden post, ale nekolik tykajici se moznosti CIC systemu. Pribyla mi faceliftova CCC navigace ktera ma pro mnoho lidi smysl a nemyslim si, ze by bylo stastne reseni ji dat do vlakna kde bylo CIC a postrehy k tomu. Takze jsem vyhledal to CIC a pridal facelift CCC a dal je pekne za sebe. Coz muselo byt jako cerveny hadr na byka. Nemyslim si ze je stastne reseni zebrat o nejake vyjimky, rozhodne je to pod moji uroven a nefer k ostatnim lidem. Ale nekdo by mel zvaziz zdali jeden inzerat v sekci prodej neni opravdu malo na forum, ktere je v podstate placene, coz mne rozezlilo o to vic.
- jarda
- Klubové ID: 1426
Nevím proč by měla být diskuse s moderátorem žebráním nebo pod něčí úroveň. Jsou nějak nastavená pravidla a moderátor má za úkol je hlídat. Žádné pravidlo není dokonalé a řešit jednotlivé případy individuálně bude vždy fungovat lépe. Buď rád, že ta možnost existuje a nefungujeme jako třeba státní úředníci binárně.
Pokud se někomu pravidlo nelíbí a chce ho změnit, má to dvakrát za rok možnost nechat odhlasovat na valné hromadě, která toto pravidlo přijala.
(no a zrovna v případě dvou navigací si myslím že by se nic nestalo, kdyby byly opravdu v jednom inzerátu)
Pokud se někomu pravidlo nelíbí a chce ho změnit, má to dvakrát za rok možnost nechat odhlasovat na valné hromadě, která toto pravidlo přijala.
(no a zrovna v případě dvou navigací si myslím že by se nic nestalo, kdyby byly opravdu v jednom inzerátu)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
-
- Kontaktovat uživatele:
Co je dovoleno bohovi neni dovoleno volovi, jinymi slovy nekomu bude udelena vyjimka a nekomu zase ne? Podle jakeho pravidla, podle ksichtu ? Ackoliv uz jsem do znacne miry vychladnul, toto mne zase rozcililo, i kdyz jsi to myslel v dobrem. Nesnasim dvoji metr at se jedna o Janouska, neprizpusobive nebo kohokoliv jineho. Proto jsem psal ze je to pod moji uroven, protoze je to nefer k ostatnim lidem.
( mam i dve auta, budu je taky pro jistotu prodavat v jednom vlakne abych nekoho nahodou nenasral )
Neber si to prosim zle, neutocim proti tve osobe, ale ten system je dle meho nestastny.
( mam i dve auta, budu je taky pro jistotu prodavat v jednom vlakne abych nekoho nahodou nenasral )
Neber si to prosim zle, neutocim proti tve osobe, ale ten system je dle meho nestastny.