No mě se to taky líbí tato možnost úpravy brzd a to lze dát na 320d - brzdy z 330d? Co vče se musí vyměnit aby se tam mohly dát? Samo že kotouče a třmeny a co dál?
Dave320 píše:No mě se to taky líbí tato možnost úpravy brzd a to lze dát na 320d - brzdy z 330d? Co vče se musí vyměnit aby se tam mohly dát? Samo že kotouče a třmeny a co dál?
paca píše:na 320D dávat nějaké větší kotouče? dle mě zbytečnost radši bych koupil lepší kotouče a desky ve stejném rozměru
Za mě taky. Měl jsem 330d, 545i a jiné, a teď mám 320d s orig. komplet brzdama a neřekl bych že tam je v účinnosti nějaký rozdíl. Já jsem s nimi spokojen. Takže taky bych nechal origo rozměr.
shodou okolností to taky řeším na e90.
Když byste nechali tedy stejnou velikost, jen lepší kotouče a desky. Co dělat se třmenama, neni jiná možnost větších třmenů než performance?
MiraCZ píše:shodou okolností to taky řeším na e90.
Když byste nechali tedy stejnou velikost, jen lepší kotouče a desky. Co dělat se třmenama, neni jiná možnost větších třmenů než performance?
Výkon třmenů jako samotných nijak neovlivníš. Může ho snižovat třeba stará brzdovka s nízkým DOTem, nebo nesprávná funkce pohyblivých částí, jinak nic. Jak jsem napsal, nemám sportovní a nemám žádný problém.
Ferodo nevím, ale máme vyzkoušený Zimmermann kotouče a desky na 545i a naprosto v pořádku. Jen se musí dávat pozor na původ. Musí být z Německa, protože mají ještě druhovýrobu v Maďarsku a ty stojí za ho...