Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zamek dveri e36 coupe - neodemyka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
DWXak

#1 Příspěvek od DWXak »

Zdarek,

Vcera se mi stala mila vec, nemam dalku, strcim klic do zamku a do odemykaci polohy proste nejde otocit, ale jen u ridice, zamknout jde odemknout proste ne. Musim otvirat od spolujezdce, kde se pri odemceni odemknou jen spolujezdcovy dvere, vlizt dovnitr a otevrit si klikou :D takze je to dost otravny, nenapada nekoho cim to je a jak to resit?
Diky moc
paveld
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od paveld »

Já mám tohle taky a je to podle mě vyběhaný zámek. Dá se na to koupit opravná sada a zámek zrepasovat, ale je dost možný, že to pak bude chtít i nový, neopotřebovaný klíč. Spíš je divný, že od spolujezdce se ti neotevřou řidičovi dveře, ale to mi přijde, že je spíš problém v centrálu a že to spolu nesouvisí.
Já to vyřešil dálkou, takže mě to až tak netrápí... opravu zámků bych někdy chtěl provést, ale zatím jsou stále k řešení duležitější věci.
DWXak

#3 Příspěvek od DWXak »

A dalku si resil jakou cestou? Origo nebo neorigo? To s tema spolujezdcovejma dverma uz je delsi dobu, jen ted to uz je celkem problem kdyz si tim nemuzu jednoduse odemknout a musim lizt dovnitr :D
paveld
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od paveld »

Dálku mám čínskou, tu co tu kdysi prodával Fx a několik let funguje bezvadně. Stála mě kolem tisícovky.
DWXak

#5 Příspěvek od DWXak »

zkusim mu napsat, kdyby se posrala tak od spolujezdce odemknu kdyžtak vždy, ale nějaká výměna zámků se mi moc řešit nechce, dik ;)
DWXak

#6 Příspěvek od DWXak »

Kdybych koupil tohle
V bmw, bude to reseni?

Opravna sada vlozka zamku leva oem
Cislo 51218135957
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Me to u kupe taky neodemykalo vsechny dvere od spolujezdce, dokonce ikdyz jsem vlezl dovnitr od spolujezdce, tak jsem ani neotevrel zevnitr dvere ridice.
Odpovědět