Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupe bmw 330xd kupe
- Filozof
- Klubové ID: 1044
3er coupe super volba ale proč proboha 4x4 a naftu ???
jen takovej dotaz.
Na BMW patří hlavně zadní náhon a 4x4 je více sra.ní a dražší opravy. A taky se toho může více podělat. Tlumiče se mrkni kolik stojí mi sháněli na e61 a byl to mazec oproti zadokolce několikanásobně dražší.
Sám bych do coupé šel auto pro radost nejlepší ale 4x4 to zabije podle mě.
A nafta úplně. Byl tak kluk co měl 330Cd a nemohl to snad rok prodat ani za boha.
Kupéčko si lidi kupují pro radost z jízdy a ta patří zadnímu náhonu a benzínu s R6.

jen takovej dotaz.
Na BMW patří hlavně zadní náhon a 4x4 je více sra.ní a dražší opravy. A taky se toho může více podělat. Tlumiče se mrkni kolik stojí mi sháněli na e61 a byl to mazec oproti zadokolce několikanásobně dražší.
Sám bych do coupé šel auto pro radost nejlepší ale 4x4 to zabije podle mě.
A nafta úplně. Byl tak kluk co měl 330Cd a nemohl to snad rok prodat ani za boha.
Kupéčko si lidi kupují pro radost z jízdy a ta patří zadnímu náhonu a benzínu s R6.

- Filozof
- Klubové ID: 1044
tak ještě možnost LPG do auta ale rozdíl 3litry na spotřebě protože benzíny jezdí kolem 9-10L s normální nohou oproti 6,5-7litrům u nafty. udržba nafty poté bude mnohem nákladnější jak u benzínu a následný prodej 330Cd xdrive nebude lehký.
Fandové většinou berou zadokolky v benzínu.
Se zadním náhonem se musíš naučit řídit. Já byl na horách každej rok a 7let v 5er se zadním náhonem bez problému. I v alpách jsem vyjel co bylo třeba.
Stačí mít kvalitní pneu a vzorek a cit v noze. Někde se vyjezdit ve sněhu at víš co máš dělat. Kontra volantem atd.
No je to tvoje volba kup si co chceš nakonec.
Fandové většinou berou zadokolky v benzínu.
Se zadním náhonem se musíš naučit řídit. Já byl na horách každej rok a 7let v 5er se zadním náhonem bez problému. I v alpách jsem vyjel co bylo třeba.
Stačí mít kvalitní pneu a vzorek a cit v noze. Někde se vyjezdit ve sněhu at víš co máš dělat. Kontra volantem atd.
No je to tvoje volba kup si co chceš nakonec.