Našel jsem na netu originál podsvícenou řadičku na E36, zajímalo by mě, zda se podsvícené řadičky do E36 opravdu dělali a pokud ano, tak jak velká je šance, že v mé E36 bez podsvícené řadičky bude připravený konektor na její zapojení?
Konektor tam spíš asi nebude, aspoň já ho tam nemám, ale nejspíš by mělo stačit se napojit na podsvícení zbytku věcí v interieru, tzn. ideálně ve svorkovnici pod volantem.
tak to čumím, e36tky mám projeté křížem krážem ale tohle jsem nevěděl, nemáš ve výbavě rozšířený kabelový svázek že tam máš ten konektor? neudělal bys foto? dík
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
jj, co jsem měl jednoho toura v empaketu, tak měl řadičku podsvícenou pokud není předpříprava, tak není problém pro "šikulu" natáhnout drátky z nějakého jinšího zdroje
Zkrácený řazení se snad jen liší v tom, že má delší část řadicí páky od kloubu směrem pod auto...nebo ne? Já měl za to, že řadička tak jak je vidět v autě zůstává stejná.
No to je klasika shortshift provedení. Já teda řešil nedávno hlavici na jistej 6ti-qalt. V BMW se nabízí kratší hlavice jako díl M paketu. http://www.realoem.com/bmw/photos/25117896886.jpg (odkaz obsahuje OEM číslo)
Pěknou kratší+podsvícenou jsem našel na e-bay (nebo u Schmiedmana), ale chtěli za to 2.500Kč,- ..tak jsem zachoval soudnost a šel nakonec do origa za trochu menší dardu.