Taky by mě to zaqjímalo jestli má někdo češtinu v idrivu a nemaji od autacesky. NO mám kontakt jeste na jeden servis kde jsem byl před nějakou dobou a nabízel mě češtinu ale ja jsem se ho na to nějak neptal. zkusím se ho zeptat jaka je cena a jestli je i navigace v cz. Zajímali by mě spíš reference od jiných firemDave320 píše:Z toho mám taky trochu obavu jak to bude po převedení na češtinu fungovat.
Věřím, že autacesky to bude kvalita ale za tu jejich cenu bych do toho nešel, ale 5tis už je rozumnější cena otázka je jak píšeš jak je na to kvalita.
Je tady někdo na foru kdo má češtinu a nemá ji od autacesky? Nevíte o někom kdo by mohl poreferovat?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čeština idrive
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Nahrávali jsme si češtinu do E61 5er a bylo to za 3000kč a super vše pěkně udělané a za 2hodinky to bylo hotové ... tedy 3000kč bez DPH. s dph 3600kč.hurvajs77 píše:Spise zkus, jestli by Ti neukazali ceskou navigaci v realu. Ten kamos rikal, ze musel vypnout zvuk, jak silene to bylo...
Byla to jedna pražská firma. a je to 2roky zpět kdy to stálo 20 000kč a tady někde kolem 8tisic.
Jedinné co to neumí je hlas ten ještě nebyl v češtině.
A je to skutečně pro CCC, není to náhodou pro MK4?Marek-WAR píše:Youtube je video hlasove navigace. Vypada ok.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Právě, že podobné to vůbec není. V MK4 je profesionální čeština, převzatá z jinýho modelu výrobce, kterej se dělá v české lokalizaci, v CCC bastl, kterej ještě nedávno ani neskloňoval a nečasovalMarek-WAR píše:No je to dost mozne, nejak jsem to podrobne nezkoumal. Myslim, ale ze to bude podobne popripade si nec ham presvest jak to vypada.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
http://www.youtube.com/watch?v=2rSTOFayTZkDave320 píše:Máš prosím tě někde ten link na to youtube, že bych na to mrkl jak to vypadá a co je to za Navi.
Díky
Sorry byl jsem mimo několik dní, dost by mě to zajímalo jestli by třeba nenatočili na video a někde to neupnuly abych se podíval
Tak co panove, ja asi za ty penize do toho pujdu, koncem srpna.
http://www.youtube.com/watch?v=oljWxwHKcuQ
Celkem se me to libi. Pokud nekdo by sel do toho driv tak at poreferuje jestli to za to stoji.
http://www.youtube.com/watch?v=oljWxwHKcuQ
Celkem se me to libi. Pokud nekdo by sel do toho driv tak at poreferuje jestli to za to stoji.
-
- Klubové ID: 3672
- Kontaktovat uživatele:
Třeba já 
www.bmwcesky.cz 773 974 618

www.bmwcesky.cz 773 974 618
Marek-WAR píše:Tak co už a někdo cz do ccc? i s hlasovou navigaci?