Mám dotaz... když sem pořídil auto tak pískal na volnoběh řemen. V servisu nakonce vyměnili napínací kladku, vodící kladku a oba řemeny. Nějakej čas byl klid, ale teď se při každém startu ozve písknutí jak řemen proklouzne. Na volnoběh už je zase ticho. Dá se to nějak jednoduše řešit? Nebo má to vůbec cenu řešit ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e91 M47N2 120Kw - písknutí při startu
Zdravím klubáky.
Mám dotaz... když sem pořídil auto tak pískal na volnoběh řemen. V servisu nakonce vyměnili napínací kladku, vodící kladku a oba řemeny. Nějakej čas byl klid, ale teď se při každém startu ozve písknutí jak řemen proklouzne. Na volnoběh už je zase ticho. Dá se to nějak jednoduše řešit? Nebo má to vůbec cenu řešit ?
Díky za radu a pomoc.
Tak to mám taky teď a na stejném motoru. Měnil jsem klima kompresor za nový, protože starý se zadřel, vyměnil jsem i napínací a vodící kladku a oba řemeny. No a teď při každém startu a vypínaní motoru to pískne. Vůbec nevím čím to, má cenu třeba měnit volnoběžku na altíku nebo to v tom řemenu? Dá se nějak došponovat? Má s tím někdo zkušenost?
Jen pro upřesnění, máš na mysli řemenici klikové hřídele? Viz zde pod číslem 1, je to ono?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=18
Díky Dave
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=18
Díky Dave
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to je kravina, tady nejsi u benzína, tady je člověk rád že to vubec funguje 
ta řemenice je těžká jako prase, ma to tak 2-3 kila, možna víc, je to uchyceny přes gumu, u benzína je řemenice příma, prostě kus železa, tady je to železo na klice, železo na řemenu ale mezitím je guma, ta tlumí vibrace kliky, šlo by tam dát lehkou celokovoou řemenici ,ale pak by tě brněl celý člověk.
ta řemenice je těžká jako prase, ma to tak 2-3 kila, možna víc, je to uchyceny přes gumu, u benzína je řemenice příma, prostě kus železa, tady je to železo na klice, železo na řemenu ale mezitím je guma, ta tlumí vibrace kliky, šlo by tam dát lehkou celokovoou řemenici ,ale pak by tě brněl celý člověk.
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
no s e60 si moc nepomužeš, E90 je mnohem spolehlivější auto
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=106909
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=106909
-
_milan_
- Klubové ID: 2684
hmm
jakožto majitel několika e90/91 a několika e60/61 si dovolím oponovat , alespon mě nějak 7er nebere ...a to často jezdím i s e65 ... nevim mám svůj názor , zatím mě ty dosraný 3,0d baví , a e65 se mi zdá cigánský auto , to už se mi líbí e66 navíc v dnešní době není pořizovací cena ojeté e66 nějak extra vysoká... kdybych po 7er toužil tak ji mám... každopádně je mi 25 let , je dost možný že za pár let čuchnu k sedmě a také na ni nedám dopustit... uplně nejvíc chci f10 m paket ale to bude pár let trvat... 
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš, ja bych si zase E60 nikdy nepořidil když vidím jaké s tím mají moji zakaznici problémy, pokud se chci svézt, volím E90 a pokud chci cestovat tak E65,
F10 mě hrozně zklamala,čekal jsem že komfort bude aspon na urovni E60 ale to že je to horší me zklamalo, minuly tyden jsem s ni najel 1500km, auto rok 2014 ve vybavě za 2,2 mega. samozřejmě ty technicky vychytavky sou super, ale auto mělo komforty, neskutečně tvrdy, jde v tom cítit každá nerovnost na cestě, nafta vibruje do volantu apod.
F10 mě hrozně zklamala,čekal jsem že komfort bude aspon na urovni E60 ale to že je to horší me zklamalo, minuly tyden jsem s ni najel 1500km, auto rok 2014 ve vybavě za 2,2 mega. samozřejmě ty technicky vychytavky sou super, ale auto mělo komforty, neskutečně tvrdy, jde v tom cítit každá nerovnost na cestě, nafta vibruje do volantu apod.