Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Style 32 z e90 na e36
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud nikde nedřou mělo by to být OK. Gumy máš také myslím v originál rozměru tak můžeš zvesela užívat nových kol. Co se týče ceny ti neporadím. Jako kupující musíš vědět sám z porovnání jiných nabídek jak moc je cena atraktivní za daná kola. Jestli jsou v top stavu se všemi krytkami tak si osobně myslím že jsou to pěkná a žádaná kola čemuž odpovídá i cena
Vůbec je nepras. Nech je sériové. Spíše s nimi zajdi do profi myčky...této firmy mají většinou hodně agresívní čistící prostředky na kola, které umí smejt ne jen 10let usazení prach z brzdových destiček, ale i asfalt
Za ušetřené prachy můžeš zaplatit členství a v klubovkách se pochlubit s kroky co na autě provádíš. Já se budu s oblibou kochat. Máš krásnou barvu...pro mě na e36 kupé TOP barva
Za ušetřené prachy můžeš zaplatit členství a v klubovkách se pochlubit s kroky co na autě provádíš. Já se budu s oblibou kochat. Máš krásnou barvu...pro mě na e36 kupé TOP barva
Tak po dlouhe dobe ahoj. Mam na aute stale tyto kola style 32 8x17 ET 34. Obuty na 225/45. Bohuzel je nemam v technicaku takovyto rozmer. Bude to ted na nove STK problem. Spousta lidi me strasi, ze ano a nechce se mi vyhodit prachy za nove gumy, ktere potrebuji a na STK dostat cervenou. Mate s tim nekdo zkusenosti? Diky moc.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Dospat se daji jenom rozmery, ktere vyrobce schvalil. Budto konkretni rozmer pres typovy list, nebo to jde i hromadne pres nejakou sluzbu, kde ti vystavi nejaky seznam povolenych rozmeru a na technicke ti to tam zapisou, akorat ted nevim, jaka ze to byla sluzba 
Ale pokud ti to leze ven pres blatnik, tak takovy rozmer ti tam stejne nikdo nenapise, zrejme ti nebude sedet ET. Zapsat se daji jenom rozmery, ktere opravdu vyhovuji provozu na danem vozidle. Nejcastejsi problem byva s prepisem kol pri dovozu auta. Ja mam v technicaku treba jenom jedny, takze ty ostatni povolene bych si tam mohl nechat dopsat, ale ne nepovolene

Ale pokud ti to leze ven pres blatnik, tak takovy rozmer ti tam stejne nikdo nenapise, zrejme ti nebude sedet ET. Zapsat se daji jenom rozmery, ktere opravdu vyhovuji provozu na danem vozidle. Nejcastejsi problem byva s prepisem kol pri dovozu auta. Ja mam v technicaku treba jenom jedny, takze ty ostatni povolene bych si tam mohl nechat dopsat, ale ne nepovolene