Zdravim, mám takovej dotaz. Nemate někdo zkušenosti co se týče polorámu v cabriu? Slyšel sem, že mě za to pčr může vzít tp? Je nějakej rozdíl v zakonu mezi montovanym a vařenym?
Nikdo nevíte jak to opravdu je? Chtěl bych do cabria polorám, protože se mě to líbí, ale taky si myslim že by to mohlo aspoň malinko pomoct při převrácení a mohlo by to lehce omezit kroucení kastle. Jenže zase nechci riskovat případnou šikanu, vzhledem k tomu že v autě bude 4.0 m60
na tyhle učely bych osobně volil raději coupé, ani si neumím představit polorám v kábru neni to škoda tak pěkný tvar tímto přehlušit? no vymlouvat ti to nechci, jen píšu svuj názor
Rám či polorám, i když je např od weichers, tak ho mít nemůžeš.. u nás je na tohle debilní legislativa s když narazíš na příslušníka co rád vše řeší, tak jsou z toho zbytečné problémy
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:Rám či polorám, i když je např od weichers, tak ho mít nemůžeš.. u nás je na tohle debilní legislativa s když narazíš na příslušníka co rád vše řeší, tak jsou z toho zbytečné problémy
Zrovna u e36 mě přijde že řeší každej a všechno a hrozně rád Takže se na to asi vybodnu a nechám cabro zkroutit jako preclík
Upřímně, vyztužovat rámem kabrio, když je koupitlené lehčí a tužší kupé, nepovažuju za šťastný nápad. Píšu to "diplomaticky", v kruhu přátel bych to nazval zhovadilostí
Francis píše:Upřímně, vyztužovat rámem kabrio, když je koupitlené lehčí a tužší kupé, nepovažuju za šťastný nápad. Píšu to "diplomaticky", v kruhu přátel bych to nazval zhovadilostí
Ale cabrio má vetší "styl" kdyby v něm byl polorám, aspoň já to tak beru .). e36 neni žádná vzácná "serie" takže si nemyslim, že by to byla škoda cabria . A jelikož zastavuju 4.0 m60, tak nevim jak se s tim ta kastle "vypořádá"
Menší aktualizace, mluvil sem s p. Stehlíkem a ten se sice "moc netvářil" ale říkal, že pokud se dá sehnat polorám/rám co má TUV, tak tě by měl jít zapsat do VTP. Je vlastně nějaká možnost sehnat polorám co má TUV?
Chápu snahu nějak vyztužit cabrio, V8 je každopádně hustá záležitost v jakékoliv E36. Ale rám v kábru si představit nedovedu, to by mě nenapadlo ani ve snu, asi málo gooogluju.
Totic píše:Chápu snahu nějak vyztužit cabrio, V8 je každopádně hustá záležitost v jakékoliv E36. Ale rám v kábru si představit nedovedu, to by mě nenapadlo ani ve snu, asi málo gooogluju.
Přílohy
8327582449_4e981f8770_b.jpg (148.91 KiB) Zobrazeno 227 x