Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 - sport. podvozek
Ahoj, jsem tu nový, mám E46 se sportovním podvozkem, jenže mi zadní tlumiče odešly, měl jsem tam žluté sportovní, ale já tam dam klasické tlumiče SACHS, tedy nesportovní. Ovlivní to nějak jízdní vlastnosti? Jinak na předku jsou sportovní stavitelné tlumiče a vzadu pružiny, ale nesportovní tlumiče. :/
Tak když už jsem ty tlumiče koupil, to je už docela dlouho, tak už je holt na zadku nechám, Když jsou nesportovní, tak se možná díky sportovní pružině vzadu brzo zkurví. Helejte, když jedu po menších nerovnostech, hrbolcích, tak je slyšet ze předu takové tupé bouchání, nejsou to velké rány, ale vždy když jedu po nerovném povrchu. Je to normální, když tam mám sport. podvozek?
Já jsem zjistil, že mám špatně vyvážené kola na předku. Ale to bouchání nevím, jestli je normální, když je tam ten tvrdej podvozek, že to nějak klepat má.gsicbr píše:myslí tím že ti z tlumiče vytekl olej. Já jsem to už jednou měl, a nejde o rány ale to auto se prostě nedá řídit. Hlavně při nerovnosti a brždění je to peklo.