Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Za deště mám v autě vodu
Asi blbý dotaz těžko mi někdo pomůže takhle, ale třeba už to někdo zažil a řekne mi čím mám začít. Když prší ta u své E91 u dveří řidiče na spodní části, viz foto teče voda, která se dále rozlevá pod kobereček. viditelně nic skřípnutého nemám ( těsnění kolem dveří). Když jsem měl VW tak tam byl někde pod oknem nějaký okap, který byl plný listí a zatékalo tam, tady u BMW nevím čím mám začít. Stalo se to z ničeho nic, žádné rozebírání dveří nebo tak něco neprobíhalo.
- Přílohy
-
- IMG_0853.JPG (195.56 KiB) Zobrazeno 2180 x
mrkni sem, mas urcite to same http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight=
To bude asi ono, jelikož jak bylo ted to obrovské horko, mám černé auto, které stálo celý den na sluníčku a tam někdo píše, že se to může odlepit, takže jestli jsem to dobře pochopil, po tapecem jsou nějaké clony a ty je potřeba přilepit. Děkuju za další tip, všechno tak do sebe zapadá, že se na to zítra mkrnu a dám vědět
Ahoj,
tak na sve E91 jsem resil ten samy problem. Jelikoz se v tom moc nevyznal, dal jsem to do servisu, kde vodni cluno na poprve prelepily spatne. Reklamace byla uznana, a koukal jsem jim pod ruce. Moje otazka zni, nezkousel nekdo kolit tece kolem okna vody do dveri?
Celkem me prekvapilo, ze je to celkem dost vody co tece dolu po profilu ve kterem jezdi sklo, z profilu se to jakoby rostrikuje mimo jine na vodni clonu a kabelove svazky vedouci asi k motorku. Je tohle normalni a nebo mi ve dverich neco chybi? V servise mi rekli ze ve dverich nic nechybi.
Dik,
tak na sve E91 jsem resil ten samy problem. Jelikoz se v tom moc nevyznal, dal jsem to do servisu, kde vodni cluno na poprve prelepily spatne. Reklamace byla uznana, a koukal jsem jim pod ruce. Moje otazka zni, nezkousel nekdo kolit tece kolem okna vody do dveri?
Celkem me prekvapilo, ze je to celkem dost vody co tece dolu po profilu ve kterem jezdi sklo, z profilu se to jakoby rostrikuje mimo jine na vodni clonu a kabelove svazky vedouci asi k motorku. Je tohle normalni a nebo mi ve dverich neco chybi? V servise mi rekli ze ve dverich nic nechybi.
Dik,