Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Budíky e30 (check control)
Hoj koupil sem od známehýo takovou pelušinu e30 je na ní mraky práce ale hned první co chci řešit sou polofunkční budíky ...abych to přiblížil tak nefunguje otáčkoměr spolu s ukazatelem spotřeby a ukazujou i prapodivně hladinu benzínu + teplotu vody ... nastartuju naskočí benál teplota vody zapnu větrák a rafičky vyskočej třeba na půlku i když je v nádrži sucho a motor je studenej ...zkrátka to reaguje na každej odběr proudu ...(zapnutí světel zapnutí větráku,sepnutí zapalovače atd atd) budíky sem měl venku ale nic sem na nich okem nepoznal tak nevim jestli sou v háji nebo mám špatnou kabeláž díky za info 

Zkus je vyměnit s jinýma budeš mít jasno..LrrrR píše:Hoj koupil sem od známehýo takovou pelušinu e30 je na ní mraky práce ale hned první co chci řešit sou polofunkční budíky ...abych to přiblížil tak nefunguje otáčkoměr spolu s ukazatelem spotřeby a ukazujou i prapodivně hladinu benzínu + teplotu vody ... nastartuju naskočí benál teplota vody zapnu větrák a rafičky vyskočej třeba na půlku i když je v nádrži sucho a motor je studenej ...zkrátka to reaguje na každej odběr proudu ...(zapnutí světel zapnutí větráku,sepnutí zapalovače atd atd) budíky sem měl venku ale nic sem na nich okem nepoznal tak nevim jestli sou v háji nebo mám špatnou kabeláž díky za info
Mě třeba jednu chvilku taky dělaly hrozný šílenosti,ručička od nádrže lítala sem tam jak splašená..chtělo do toho párkrát "poklepat"