LukyGs píše:JakubST píše:LukyGs píše:¨Takže, dnes po všech peripetiích co jsem s autem měl jsem se konečně dostal k tomu abych nechal auti nachipovat. Přijel jsem do ace servisu a tam zavřeno, volám majiteli a ten je na dovolené

Jel jsem k vůli práci do Ostravy a po cestě jsem zavolal kamarádovi jestli o někom neví kdo by dělal kvalitní chiptuning. Za chvíli my poslal číslo na jeho známého od Třince, zavolal jsem na to číslo a chlapík, že ano že chip dělá a ať se stavím zítra, říkám mu že jsem zrovna v Ostravě a tak to k němu nemám daleko a zejtra bych musel jet 100km k němu a 100km domů. Chlapík, že teda ať se stavím ale že chtěl abych dojel zejtra, jelikož dnes nemá funkční brzdu (čuměl jsem jak puk že má i brzdu na které to ladí) protože mu odešel kabel z brzdy do pc a dojít má zítra a jestli my to nebude vadit, tak klidně někdy jak pojedu okolo se můžu grátis na odbrždění stavit. Dojel jsem tedy do Ropic kde má tu válcovou zkušebnu ( jako by ve starém hangáru jzd) ale měl tam čisto a u zkušebny i kanclík. Ptal jsem se ho jestli mu nebude vadit, když mu budu čučet přes rameno jak to dělá a on že fpoho. Vytáhnul si můj soft z auta a v kanclu to začal přede mnou upravovat.....sice jsem vůbec nevěděl co dělá ale čučel jsem jak péro na drát. Po cca hoďce, že prý má hotovo a jdeme to nasoukat do auti. Nahrátí bylo za cca 10minut hotové a jelo se na projížďku kdy on seděl na místě spolujezdce a sledoval v noťasu live data. To auto neskutečně ožilo i když přidal prý jen cca 34kobyl což je cca 23kw a krouťák teď nechci kecat ale tuším říkal 415Nm. Prostě to auto jede luxusně ale s ohledem na životnost motoru a převodovky a taky slavnýho DPF filtru. Když sem se ho ptal jestli tam by šlo ještě něco přidat (ze zvědavosti bo není třeba) tak mi řekl, že jo ale už by to mohlo zanášet dpf filtr a ať to nechám takhle že je to ok, což měl pravdu.
Nakonec jsem rád, že ten můj známej z ace servisu jel na dovču bo sem pár tis. ušetřil (chip u p.Drábka stál 4500kč) a kdybych dojel zejtra tak sem to měl i odbržděný.
Pokud někdo od Ostravska chtěl chip tak jej můžu jen a jen doporučit.
http://www.tdidrapek.cz
S tímto přístupem k práci by mě spolehlivě odradil, abych si u něj nechal upravit byť jen kolo...
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... drapek[url][/url]
Myslim ze na tento odkaz co jsi dal si normalni clovek musi udelat svuj usudek. Za me, prijde mi ze jedna firma se snazi parazitovat na jinem. Tech nedostatku co na tech obrazcich je nemuzes dosahnout chipem samotnym takze sorry ale podle me je to pohadka jedne firmy s nakonec jakoze stastnym koncem diky nim. Nemam v aute prvni chip v zivote a tak si budu klidne dal stat za svym ze Drabek u me = spokojenost. Navic i kdyny byla pravda ze jedno auto spatne chipnul tak bylo pred tusim peti lety s tim ze dnes je nekde uplne nekde jinde s chip znalostma a navic proti konkurencnim firmam ma aspon brzdu. Mam strasne rad ty hystorky u nas se to stat nemuze...my jsme borci a pritom treba ani tu brzdu k overeni nemaj a borci jsou pouze za klavesnici.
Mam svou firmu a tak moc dobre vim co konkurence dokaze kolikrat vypustit do obehu jen aby mely zakazky. Navic myslim ze i ta super firma co tak na posledni chvili zachranila Drapkem zjebany motor mela nejake zacatky. Neznam jedinnou firmu ktera by byla hned odbornik na vse co delaj a nikdy by neudelala krpu. O haneni na forech mam tedy svuj obrazek kdy jedna chyba rozpouta hodne zle krve protoze se ji pak chyta kde kdo aniz by s danou firmou mel realnou zkusenost a tak hani a nabada k opatrnosti aniz by vlastne vedel proc....protoze prece ta jedna historka ma moc velkou vahu kterou by mel mit na pameti potencionalni zakaznik. Skoda jen ze to forum nectlo dalsich xxxxx spokojenych klientu kteri by tu radoby popravu Drabka vyvratilo. Tak to ale bohuzel chodi, jedna zla zkusenost preci tech treba i par stovek spokojenych lidi kteri kdyz jsou spokojeni tak bohuzel toto nikam nepisou jelikoz nemaji potrebu a to je skoda

ja treba zakazniky poprosim aby nam dali na fb nejake psani jak byly s moji firmou spokojeni a pak si to zkopiruju na web. A muzu ti rici ze i kdyz se snazime delat svou praci co nejlepe tak se nekdy chybicka proste stane i kdyz se tomu snazis tisickrat vyvarovat,pak je dulezite jak se k tomu dana firma postavi a zda to napravi. Z toho odkazu mam dojem ze prispevky Drapka nekdo smazl zamerne. Jinak jen pro predstavu se osobne zabyvam timto
http://www.zednictvilukas.cz a muzu ti rict ze konkurence je tvrda a celkem neseriozni v jednani.
Mě osobně je Drápek zcela volný, nemáme vůbec nic společného.
Pokud někdo nemá problém dát pouhých 4500,- za soft a považuje Drápka za jedničku na trhu, vůbec mu to neberu, ačkoli sám dle zkušeností mám úplně jiný názor. Rozvíjet jej je, myslím, zbytečné.
Pouze jsem si vzpomněl na tuto příhodu, proto jsem uznal za vhodné dát link na úpravu u které má svůj, byť částečný, podíl na celkovém, mizerném výsledku. A promiň, tuhle sérii chyb nepovažuji za nechtěný omyl. Pro ten mám taktéž pochopení.
Jen tak na závěr, projel jsem si toto:
http://www.tdidrapek.cz/reference/
Samé pozitivní a nadšené recenze za posledních skoro 5 let a ani jedna negativní, to mi cosi divným zavání. Sám jsi říkal, že chyby děláme všichni...