Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Díl tempomatu pro E9x
Zdravím, chtěl jsem zeptat zda by někdo nevěděl kde sehnat ten plast co je mezi páčkou blinkru a tempomatu viz obrázek? Nikde ho nemůžu najít a nevím kde se dá koupit ani v BMW ho nenašli, tak jestli by někdo věděl či dokonce měl tak bych ho vzal.
Díky Dave
Díky Dave
- Přílohy
-
- Plastik.jpg (46.73 KiB) Zobrazeno 2079 x
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
tak že by přece jenom šla objednat? ... na X5
http://www.etk.cc/bmw/CS/parts/info/Clona/61316966708/
otázka je, jestli je ten tvar opravdu stejný ... u toho schodku si nejsu uplně jistý

otázka je, jestli je ten tvar opravdu stejný ... u toho schodku si nejsu uplně jistý
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

FFrenkie, tak to si mě zachránil, beru hned, vice jsem ti dal do SZ.
Co se týče tvaru tak takto podle obrázku těžko přesně posoudit ale ten schodek tam má být to je v pořádku, ten tvar je tak jak má být a je to jak na 1er, tak na 3er a myslím že i X5 to tak má, myslím že to tam sedne bezproblémů. Já to odzkouším, vezmu ten kryt od FFreniho a dám vědět zda sedí.
Jinak to číslo toho dílu je 61316966708 a dle ceny co jsem se díval to vychází okolo 180,- kč.
Co se týče tvaru tak takto podle obrázku těžko přesně posoudit ale ten schodek tam má být to je v pořádku, ten tvar je tak jak má být a je to jak na 1er, tak na 3er a myslím že i X5 to tak má, myslím že to tam sedne bezproblémů. Já to odzkouším, vezmu ten kryt od FFreniho a dám vědět zda sedí.
Jinak to číslo toho dílu je 61316966708 a dle ceny co jsem se díval to vychází okolo 180,- kč.
Tak jsem byl strašně zvědavý zda to tam tedy sedne, když je to dle ETKy určeno pro E70/E71, a podle prognoz v sekci 1er, že to nebude kompatbilní.
Tak jsem to dnes vyzvedl u FFrenkiho, za to mu strašně děkuji. No a zjistil jsem že to sedne úplně bez problémů tak jak má, takže pokud někdo potřebuje ke spínacímu centru tento kryt, který má být správně součástí spínacího centra ale prodávají se i bez něho lze v pohodě použít tento. OEM číslo je 61316966708. Tak jsme zase všichni o něco chytřejší.
A jako důkaz pár foto.
Tak jsem to dnes vyzvedl u FFrenkiho, za to mu strašně děkuji. No a zjistil jsem že to sedne úplně bez problémů tak jak má, takže pokud někdo potřebuje ke spínacímu centru tento kryt, který má být správně součástí spínacího centra ale prodávají se i bez něho lze v pohodě použít tento. OEM číslo je 61316966708. Tak jsme zase všichni o něco chytřejší.
A jako důkaz pár foto.
- Přílohy
-
- Kryt 3.jpg (56.58 KiB) Zobrazeno 175 x