Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 dodělání PDC

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
e155

#1 Příspěvek od e155 »

Chci se zeptat, dodělával jste to někdo? Jde mi o nějakou nejlevnější cenovou alternativu, která by pasovala do E46 před FL, chtěl bych, aby to vypadalo jako origo, teda do té lišty co je dole na nárazníku, ale nechci, aby to moc stálo :D
zverbo

#2 Příspěvek od zverbo »

Ahoj delal sem to manželce do e46 predFL /tu co mnela predtim/.
Nasledne:
Pořidil sem listu samozrejmne nejdřiv + čidla s kabelaži to sem vse dal jak je treba, nic neni potreba bastlit - pak sem pořidil z buracky RJ PDC a naladoval ji do auta - pak sem skoušel napajeni ze žarovky cuvaci a div se svetu maka jak ma jo nesmis zapomenou napojit piezomenic :lol:

U tech neorigo - jen napojit RJ ze žarovky a facha ako ma takisto - pokial budes kupovat s indikatorom tak to už budes muset tahat dopredu niekam kam ti to bude vyhovovat.
e155

#3 Příspěvek od e155 »

No zajímají mě spíše neorigo, ale takové, které do té lišty sednou. Staćí mi zvuková signalizace. Hlavné bych potřeboval poradit néjakou konkrétní značku, případné obchod, které uź nékdo vyzkoušel.
zverbo

#4 Příspěvek od zverbo »

Jo aha, hele tak to ti neporadim ale možna skus stou listou zajet do nejakeho shopu a vyskoušet osobne abys mnel istotu a PDC pořidis za par stovek pak nanetu - skus heureku a mas to nejlevnejc jak to de!
Pokud si to ale rozmyslis tak origo te vyde zevsim vsudy na 1000kč - nemusi to byt zrovna z e46 pokud to budes dodelavat!!!
e38 a urcite e39 sty sem to delal ja!
paca

#5 Příspěvek od paca »

sežeň si origo difozor z dírama na seznory, pak si změř díru pro senzor a pak vybral např. z téhle nabídky, mají tam co se dívam 3 průměry, v nejhorším bych to tam nějak "dobastlil" aby to drželo :wink:
Já mám vzadu empaket nárazník, takže jsem senzory hodil do lišty.

http://www.betoptek.cz/parkovaci-asiste ... bb-03-s-02

Obrázek
Jamall

#6 Příspěvek od Jamall »

Nechci zakládat zbytečně nové téma.

Potřebuji schéma na PDC pro e46. Bílí konektor je jasní, potřebuji popis černého. WDS mi nechce vyobrazit čísla a barvy kabelů(blbé drivery, nepřišel jsme na to které). Mám ještě jeden německy psaní manuál, ale není tam zakreslené schéma, jak bych si přál.

Pokud někomu funguje wdso, pomohl by mi alespoň printscren. Nebo kdo nechce rozdávat infromace neznalým, tak správa do sz, potřebuji si potvrdit zda koncové body chápu správně
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Poslal jsem ti schéma e-mailem
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jamall

#8 Příspěvek od Jamall »

Díky moc
kizby

#9 Příspěvek od kizby »

sice staré téma ale odpovím, asi už jen kvůli tomu, že se mi jedna lišta s otvory na PDC v garáži na sedana E46 válí :D . Kdo má zájem o neorigo parkovací senzory a nechce vrtat nárazník a chce aby to vypadalo alespoň trochu jako origo, tak stačí koupit zmiňovanou lištu do nárazníku, origo v BMW cca 1000 Kč a universálního parkovacího asistenta s průměrem čidel 22mm. Já konkrétně jsem sáhnul po Sencor SCA Park 100 za 399 Kč, které mají kovové packy a padnou jak ulitý, ty maj třeba ještě i Betoptek, ale tam se mi nelíbila moc funkčnost. No a pak se už jen senzory nacvakaj do lišty, kabely protáhnou průchodkou , která v kufru je a zapojí se na světlo zpátečky. Já mám vše v Kufru, pípání mi stačí. Pokud by chtěl někdo tahat dopředu display tak to ničemu nebrání, stačí si jen vybrat senzory jiné. No jak říkám jednu lištu na sedana doma mám tak stačí napsat a domluvíme se :D.
Odpovědět