nebudu se hádat, nehledal jsem to, ale jestli někdo tvrdí že 80W, tak je to prostě píčovina prvního stupně... I kdyby to tak bylo, tak tohle nikdy neuchladíš a prostě ji časem spálíš. Nehledě na to, že uvádět watty u LED je trochu zavádějící, protože to každý automaticky srovná s klasickou vláknovou žárovkou. A to nejde. Důležitější je svítivost v lumenech.
Jinak to co je na eBay a vlastně i všude jinde, jsou stějně AE markery vyrobené v číně. Kvalita je katastrofa. Jsou to vážně vyhozené prachy, bez prdele. Prošlo mi jich rukama docela dost. I já hodně velký fanda bílého světla (předělával jsem si kompletně všechna interiérová světla na výkonnéí LED čipy a chudák Snejk z toho vždy vycákne...

) jsem se u AE vrátil zpět k origo řešení s tím, že pokud bych někdy chtěl AE jako denní, nechám si tam klukama dát UHP.
Jak se tu už psalo, jestli chceš na autě AE jako denní svícení, domluv se klukama Caknakis nebo Daudgen (dělají spolu) a Tvůj problém vyřeší. Dávají UHP V3 a fak to svítí tak kurevsky, že se to musí v noci tlumit, jinak to oslňuje.