Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 - malý konektor ve dveřích řidiče - k čemu je?
Ahoj, nevíte náhodou, k čemu by mohl být malý konektor (myslím že dvoupinový, ale nic bych za to nedal) ve dveřích řidiče někde zhruba uprostřed? Je to už delší dobu, co jsem se na něj díval a netušil jsem, kam to patří (bohužel fotku jsem neudělal a teď se k tomu chvíli nedostanu, i když chápu, že se to pak blbě představuje).
V souvislosti s tím zmíním, že:
a) mi svítí airbag a nepodařilo se zatím přijít, čím to je - nemůže to s tím jakkoli souviset?
b) mi nefunguje cetrál na klíček ve dveřích řidiče (na dodělávanou dálku i na zamčení od spolujezdce ale funguje) - nemůže to souviset s tímto?
Prostě jestli zrovna v tomhle někdo nejste zběhlí a i takhle byste nevěděli... když ne, zkusím se na to někdy podívat a nafotit.
E36 323i sedan rv 97.
Díky!
V souvislosti s tím zmíním, že:
a) mi svítí airbag a nepodařilo se zatím přijít, čím to je - nemůže to s tím jakkoli souviset?
b) mi nefunguje cetrál na klíček ve dveřích řidiče (na dodělávanou dálku i na zamčení od spolujezdce ale funguje) - nemůže to souviset s tímto?
Prostě jestli zrovna v tomhle někdo nejste zběhlí a i takhle byste nevěděli... když ne, zkusím se na to někdy podívat a nafotit.
E36 323i sedan rv 97.
Díky!
Myslím, že ten konektor je černej... a docela mi sedí ten dojezd oken na klíček (skutečně nefunguje), to by mohlo být ono (boční aibag nemám). Kde by to případně mělo být zapojené?
On celej ten zámek je jaksi asi před smrtí, jak říkám, neovládá centrál, klíč v něm nejde snadno otáčet... Bohužel tohle všechno vzniklo zřejmě při výměně dveří za jiné.
K airbagu - na diagnostice to bylo už dvakrát, ale nikdy jsem se nic rozumnýho nedozvěděl. První říkal že tam není nějaká konkrétní chyba, že by to mohla být možná jednotka airbagů, teď dokonce mi říkali, že se nepodařilo diagnostikou s aibagem spojit... to budu potřebovat pořešit s nějakým expertem...
On celej ten zámek je jaksi asi před smrtí, jak říkám, neovládá centrál, klíč v něm nejde snadno otáčet... Bohužel tohle všechno vzniklo zřejmě při výměně dveří za jiné.
K airbagu - na diagnostice to bylo už dvakrát, ale nikdy jsem se nic rozumnýho nedozvěděl. První říkal že tam není nějaká konkrétní chyba, že by to mohla být možná jednotka airbagů, teď dokonce mi říkali, že se nepodařilo diagnostikou s aibagem spojit... to budu potřebovat pořešit s nějakým expertem...
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Může to být konektor pro výškové repro.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
-
Dojezd oken je v zámku, vždyť jsem to tady psal. 5s na google http://s65.photobucket.com/user/FerretA ... 1.jpg.html