Zdravím, mám prosbičku. Jaký je rozdíl v kvalitě dílů mezi Febi a Febi Bilstain?
Chci dělat "kuláky" a díval jsem se na Febi Bilstain nebo jít radějii do Meyle jako do originálu?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaké použít díly(výrobce)
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
S tou kvalitou je to těžký... někdy i to co by neměla být mrdka je mrdkou a naopak to, od čeho člověk někdy nečeká nic naopak mile překvapí
V dnešní době, kdy se díly mezi fabrikama přebalují a hazejí si to jen do svých krabiček je to asi uplně jedno. osobně někdy Febi koupím, spíše Meyle, ideálně lemforder (Ale taky už to není co bývalo... )

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
je to taková sázka do loterie, já jsem třeba kdysi jen tak z hecu koupil kostky stabiku od Monroe a fungujou mi dodnes (3 roky) na tvrdém podvozku a nizkoprofilových gumach, narozdíl od kamaráda který už Meyle měníl 2x a to jezdíl na "15" kolech 

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
JJ díky, měl jsem strach aby Febi nebylo jak kelácký věci. Bral jsem od nich teď uložení motoru tak jsem zvědav.
Ty díly na řízení a stabíky chci brát jelikož jsem měnil tlumiče a to uložení motoru a pořád mě tam něco vibruje okolo 120-160km/hod. Tak už sem celkem zoufalej a ty díly beru jen k vůli tomu abych to odstranil. Zajímavé je že při tahu to vibruje jen malinko a skoro nepostřehnutelně a né do volantu ale do celýho auta a při sundání nohy z plynu to vibruje natvrdo a celkem dost.
Ještě přemýšlím že by to mohlo dělat na kardanu to odpružení tak jestli nepomůžou ty kuláky atd. tak ten věneček na kardan je moje poslední naděje že to zmizne
Ty díly na řízení a stabíky chci brát jelikož jsem měnil tlumiče a to uložení motoru a pořád mě tam něco vibruje okolo 120-160km/hod. Tak už sem celkem zoufalej a ty díly beru jen k vůli tomu abych to odstranil. Zajímavé je že při tahu to vibruje jen malinko a skoro nepostřehnutelně a né do volantu ale do celýho auta a při sundání nohy z plynu to vibruje natvrdo a celkem dost.
Ještě přemýšlím že by to mohlo dělat na kardanu to odpružení tak jestli nepomůžou ty kuláky atd. tak ten věneček na kardan je moje poslední naděje že to zmizne

Tak o kvalitě jsem se přesvědčil dneska....měl jsem v autě před pár dny vyměněnou hlavní řemenici a podotýkám že dával servis novou, no a ta dělala rezonance jak blázen a nikdo nevěděl čím to je že ten motor tak brutálně rezonuje. Po navštívení Jaraxe jsem nechal tuto "levnou" řemenici za 4tis. vyměnit za řemenici jinou a dražší, značku si nemůžu teď vybavit ale motor najednou nevibruje a ani kola už nehází