Mám v plánu obměnit 320d za něco výkonově silnějšího a zvažuji i verzi xdrive s vědomím tedy, že to bude těžší a nudnější, ale zajímá mně jedna věc. Ani s origo M-paketem nebyly auta s xdrive snížené měly vždy základní světlou výšku. Je to kvůli něčemu?
Jde mi o to, jestli mi někdo na 100% může říct, že na xdrive se dá hodit štelovací HR, nebo Eibach nebo něco z kvalitních podvozků, které to prostě sníží a zlepší tomu jízdní vlastnosti.
Hledal jsem to na webech ale nějak se v tom nedokážu na 100% zorientovat a hlavně by mně zajímalo jestli to někdo řešil a pokud ano jakou značkou.
Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E9x xdrive podvozek
- pavproch
mám 330ix e91 MY2011 v OEM m-paketu a opravdu nešlo tam dát jiný než standard podvozek ... což mi nevadí, auto, se kterým mj. jezdím i na lyže bych dolu dávat nechtěl...
co si pamatuju, tak "oficiálně" tam fakt nejde nic, neoficiálně (tj. bez homologace) snad existují možnosti, ale znamená to i kvůli tomu x nějaké významnější úpravy... vic ale nevím, nepamatuju, bylo o tom někde něco na e90post.com...
co si pamatuju, tak "oficiálně" tam fakt nejde nic, neoficiálně (tj. bez homologace) snad existují možnosti, ale znamená to i kvůli tomu x nějaké významnější úpravy... vic ale nevím, nepamatuju, bylo o tom někde něco na e90post.com...
- pavproch
už to (myslím) mám : http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=951741
asi desátý příspěvek odshora (select99)
asi desátý příspěvek odshora (select99)
-
- Klubové ID: 2481
- Kontaktovat uživatele:
xyron: Už měla svého kupce. Poté další dvě mi utekly třeba o den, je po tom autě celkem sháňka.... V autorizáku teď měli jednu xi a o tu se tam prej v jeden den málem pobili....
kosh: Ok zkusím prolézt dopodrobna jejich nabídku, naposledy co jsem hledal u Bilsteinu tak jsem se v katalogu právě nezorientoval co jde na xdrive... Budu muset dořešit, ideálně asi s nějakým prodejcem...
kosh: Ok zkusím prolézt dopodrobna jejich nabídku, naposledy co jsem hledal u Bilsteinu tak jsem se v katalogu právě nezorientoval co jde na xdrive... Budu muset dořešit, ideálně asi s nějakým prodejcem...