Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e90 320d brzdy performance-sežene někdo levněji?
No nedávno tady někdo prodával Performance brzdiče 4pístkove Bremba a chtěl tuším něco okolo 8tis. kč a pak by jsi si musel koupit kotouče Performance a krycí plech pro brzdy Performance a nevím co ještě je v sadě.
Jo ty třmeny byly včetně destiček a pro kotouč 340x30mm.
Uvažoval jsem o nich taky a když jsem to vše spočítal co je k tomu potřeba tak to bylo určo pod 20tis. kč a vše bylo nové nepoužité.
Jo ty třmeny byly včetně destiček a pro kotouč 340x30mm.
Uvažoval jsem o nich taky a když jsem to vše spočítal co je k tomu potřeba tak to bylo určo pod 20tis. kč a vše bylo nové nepoužité.
To vím. . Už minulý týden jsem ho kontaktoval ale je to již prodané.. holt jsem zaspal.. asi před rokem a půl prodával celou tu sadu jeden týpek za 20 tis, vše nové a absolutně komplet, ale kupoval jsem v tej době performance karbonové spoilery a dostavbovou sadu m podvozku, tak mi už nezbyly peníze. . Teď mi to docela mrzí. .
- pavproch
jelikož mě performance kit taky zajímá (už vím, s čím budu ležet příští zimu pod m4Zlikem), tak sem něco málo študil.... a některé výše uvedené údaje se mi nezdají...
celý kit (pro přední nápravu) by měl mít tohle číslo: 34110444738
Určitě ale OEM Performance pro e9x sou 6 pístky, kotouče sou 338x26mm sou lakované v Performance zlatožluté...
a imho se obávám, obávám, že u teho bude cenovka bude spíš 30+ než pod dvacet... protože na to mám eště čas, tak sem ceny a dostupnost ještě neřešil...
celý kit (pro přední nápravu) by měl mít tohle číslo: 34110444738
Určitě ale OEM Performance pro e9x sou 6 pístky, kotouče sou 338x26mm sou lakované v Performance zlatožluté...
a imho se obávám, obávám, že u teho bude cenovka bude spíš 30+ než pod dvacet... protože na to mám eště čas, tak sem ceny a dostupnost ještě neřešil...
obáváš se správně..cenovka v bmw je necelých 40 tis za celý kit s těma zlatožlutýma..ale přesně ten samý kit jsem už měl možnost mít za 20.. navíc jsem se tenkrát bavil s někým tady z clubu a on mi říkal,že má možnost koupit jakýkoli díl za nákupku a bez dph a u těch brzd to tenkrát dělalo lehonce přes 20.. a právě na někoho takového tady vsázím:-)