Ahoj, tak toto mi dělá sem tam auto.. Sem tam znamená třeba jednou, dvakrát týdně - jezdím každý den.. Děje se to vždy na stupeň D.. Když zastavím nebo zastavuju, zdá se jako by se auto snažilo samo popojet, tzn. tlačí víc než jen stupeň D sám o sobě, klesnou otáčky, zvuk jako by se auto dusilo.. Dnes se mi u baráku podařilo zachytit na video - zvuk není moc slyšet. Jedná se o BMW 320d e90 12/2005 120kW + chip.. Prosím o rady, zda je to oukej nebo mu něco chybí..
http://www.uschovna.cz/zasilka/QITNPUCW2MZ6CVPT-WDV/
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co to jee??
- Kani
- Klubové ID: 3145
Nekolikrat sem si to prehral. Je tam slyset nejake "rachtani" , ktere nezni moc prirozene a pokud si neslapal na pedal tak je videt jak se to snazi jit do otacek, ale takhle podle videa....to tezko hadat. Napisu ti to co ti tu za chvili nacpou vsichni: Co diagnostika?
Ridici jednotka? Zkousel jsi odpojit baterku na nejakou dobu a znova to projet, jestli se to projevuje dale? Volnobezny ventil?
Opravdu jenom hadam.
Problem je taky v tom, ze v tom videu je tolika sumu, ze se clovek musi kapku moc soustredit a pustit si to nekolikrat. Bojim se chlape, ze takhle ti nekdo tezko poradi. Pokud se teda nejedna o nejakou notoricky znamou vec.
Jinak se mi akorat potvrdilo ze e90 ma jednu z nejhnusnejsich pristrojovek jake v Mnichove vymysleli. Ale to sem nepatri.
Ridici jednotka? Zkousel jsi odpojit baterku na nejakou dobu a znova to projet, jestli se to projevuje dale? Volnobezny ventil?
Opravdu jenom hadam.
Problem je taky v tom, ze v tom videu je tolika sumu, ze se clovek musi kapku moc soustredit a pustit si to nekolikrat. Bojim se chlape, ze takhle ti nekdo tezko poradi. Pokud se teda nejedna o nejakou notoricky znamou vec.
Jinak se mi akorat potvrdilo ze e90 ma jednu z nejhnusnejsich pristrojovek jake v Mnichove vymysleli. Ale to sem nepatri.
- Kani
- Klubové ID: 3145
Kdo mluvi o koncernu? Myslel sem v ramci BMW. Ale to je osobni nazor, neresil bych to tady.Vojta87 píše:Jo? Jezdil jsem dosud koncernovymi auty: Octavia a audi a6.. K interieru bmw jsem di zezacatku nemohl najit cestuKani píše:Jinak se mi akorat potvrdilo ze e90 ma jednu z nejhnusnejsich pristrojovek jake v Mnichove vymysleli. Ale to sem nepatri.ale po par hodinach s nim maximalni! Spokojenost..
[/quote]
Kdo mluvi o koncernu? Myslel sem v ramci BMW. Ale to je osobni nazor, neresil bych to tady.[/quote]
Nikdo, to jen ja za sebe rikam, ze nemohu v ramci bmw moc posoudit, ale ze zvyknout si na jednoduchost interieru pro mne nebyl zadny problem. I kdyz se mi zdalo, ze mi budou v aute vizualni prvky koncernovych aut chybet..
Kdo mluvi o koncernu? Myslel sem v ramci BMW. Ale to je osobni nazor, neresil bych to tady.[/quote]
Nikdo, to jen ja za sebe rikam, ze nemohu v ramci bmw moc posoudit, ale ze zvyknout si na jednoduchost interieru pro mne nebyl zadny problem. I kdyz se mi zdalo, ze mi budou v aute vizualni prvky koncernovych aut chybet..