Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vypadávání palubních budíku - BMW E36 coupe
Dobrý den,
Našel by se tu někdo kdo se setkal se stejným problémem ?
Jde o to že občas uplně vynechavají budíky prostě zničeho nic vypnou neukazuje teplota,otačky,rychlost,teplota ani KM. Ale podsvícení funguje i mě příjde že stav KM malinko svítí ,ale mizerně.
Tak bych potřeboval radu jak tuto závadu vyřešit .. protože se to stává čímdál časteji ..
Děkuji předem..
Našel by se tu někdo kdo se setkal se stejným problémem ?
Jde o to že občas uplně vynechavají budíky prostě zničeho nic vypnou neukazuje teplota,otačky,rychlost,teplota ani KM. Ale podsvícení funguje i mě příjde že stav KM malinko svítí ,ale mizerně.
Tak bych potřeboval radu jak tuto závadu vyřešit .. protože se to stává čímdál časteji ..
Děkuji předem..
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Takže řešení jsou nové budíky? Jsem zjistil že se to většinou stává když je auto studený, ráno sednu do auta nejdou, chvilku jezdím necham si zapnutý topení pak parkrat probliknou a pak jdou normal, ale je pravda že občas se to stava i za tepla prostě jak kdyby tam bylo někde něco upadenýho a občas se to seplo, ale budíky jsem měl napul venku a nezdalo se mě že by tam bylo něco volně.
- blackjack
- Klubové ID: 3035
když jsem to řešil já, tak jsem dohledal že by snad měla odcházet ta el. kostka co jsou v ní uloženy km atd. tzn žádnej studeňák... Proto mi ani nebylo doporučeno tuhle kostku přehodit do nových budíků, aby mě zůstal nájezd. Jinak se mi dělo přesně co říkáš, někdy naskočili když jsem rozsvítil a zhasnul, pak mě dokonce jednou měřili v obci, že jedu 180 když jsem jel 30...
což mě utvrdilo, že to jsou v háji budíky, vyměnil jsem je a je klid.

-
- Klubové ID: 1661
- Kontaktovat uživatele:
To je normální, protože stěrače si berou z budíků info o rychlosti. (např. na křižovatce se normální chod přepne na cyklovač.)Mattys19 píše:Dneska jsem zjistil že když mi vypnou budíky nefunguje ani stěrač teda funguje ,ale jen na nejrychlejší chod. Pomuže tato info nečemu ?
Také jsem řešil a nevyřešil ---> výměna budíků