Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Radio do e36
Ahoj
Hledám adekvátní náhradu za moje origo bmw radio už se prostě odporoučelo uplně a ono ani ten zvuk nebyl nic moc měl sem ho tam víceméně kvůli vzhledu. Koukal sem po internetu a ceny autorádii mě docela překvapili jak šli dolů od tý doby co sem se o to naposled zajímal ale všechny mi přídou takový pouťový samý blejskátko nebo cingrlátko chtěl bych něco co víc padne dotoho interiéru. O rádiích Becker atd. vím ale navigaci nevyužiju a za ty peníze co se to prodává je to pro mě prostě zbytečný i když ten vzhled uznávám že by seděl. Zkuste tedy poradit co by z dnešního výběru nějak vypadalo a hrálo. Uvítal bych nějaký AUX vstup CDčka už mě nebaví je jich pak všude moc a v autě nemaj dlouhou trvanlivost.
Hledám adekvátní náhradu za moje origo bmw radio už se prostě odporoučelo uplně a ono ani ten zvuk nebyl nic moc měl sem ho tam víceméně kvůli vzhledu. Koukal sem po internetu a ceny autorádii mě docela překvapili jak šli dolů od tý doby co sem se o to naposled zajímal ale všechny mi přídou takový pouťový samý blejskátko nebo cingrlátko chtěl bych něco co víc padne dotoho interiéru. O rádiích Becker atd. vím ale navigaci nevyužiju a za ty peníze co se to prodává je to pro mě prostě zbytečný i když ten vzhled uznávám že by seděl. Zkuste tedy poradit co by z dnešního výběru nějak vypadalo a hrálo. Uvítal bych nějaký AUX vstup CDčka už mě nebaví je jich pak všude moc a v autě nemaj dlouhou trvanlivost.
-
Preferuju cinglátka od Pioneera, co se týče zvuku hrajou krásně, měl jsem je jednou a do nového auta jsem kupoval taky. Co se týče vzhledu - není to nic moc do báwa když hledáš origo-look, ale jak vždycky říkám, je to to menší zlo.
Pokud hledáš origo vzhled a kvalitní hudbu existujou retro výrobci. Myslím že v sekci netradiční výbava je jeden post ohledně toho.
Pokud hledáš origo vzhled a kvalitní hudbu existujou retro výrobci. Myslím že v sekci netradiční výbava je jeden post ohledně toho.
já mám kenwooda taky moderního a jsem sním spokojený, akorát se mi stávalo že semtam nešel zapnout až třeba po chvíli, ale prostříkl jsem kontakt na tatrance sprejem na kontakty a šlape jak hodinky
líbí se mi tam parádní nastavení basů apod, a tošku mínus pro BMW je že má červené podsvícení, ale sehnal jsem ho měsic staré v záruce a o litr levněji tak si nemám naco stěžovat. 
Pokud hledáš origo look tak jsou nejlepší BECKER které používalo i BMW, jsou dražší sice, ale existují i modely s navigací a mají orandžový podsvit displeje

Pokud hledáš origo look tak jsou nejlepší BECKER které používalo i BMW, jsou dražší sice, ale existují i modely s navigací a mají orandžový podsvit displeje
-
Ty pioneery jsou podle ceny, lineárně čím víc zaplatíš tím víc dostaneš, spolu se zesilovačem (2x50w, 4x50W) pokud máš zesák v autě tak bych to neřešil, ale je to příjemný plus. Manuální nastavení barev podsvícení (super když to srovnáš s origo vypadá to skvěle), SD slot na kartu, bluetooth připojení na Apple věci, nastavení ekvalizéru a mohl bych pokračovat.. Takže čím víc zaplatíš tím víc dostaneš, pokud koupíš levné, čeká tě kvalitní poslech, ale budeš muset oželet určité vlastnosti 
Asi jediná věc co mi celkem dost vadí u toho Pioneera, že to vypadá jak na diskotéce, všechno tam bliká, běhá, mizí, oběvuje se (mluvím o displeji) a je to celkem rušivý, nelíbí se mi to.

Asi jediná věc co mi celkem dost vadí u toho Pioneera, že to vypadá jak na diskotéce, všechno tam bliká, běhá, mizí, oběvuje se (mluvím o displeji) a je to celkem rušivý, nelíbí se mi to.
Na takový rádio sem někde koukal jak sem byl obhlídnout co je v nabídce. Nevim jestli to byl pioneer ale nemělo na sobě ani takový ty rádoby chromovaný krávoviny akorát pak mi to tam ten strejda zapnul a co dělal ten dispej vypadalo asi jako diskotéka před 15 lety. Všude se něco míhalo a navíc to měnilo barvy v odstínech duhy což se dalo asi nastavit ale uplně mě to v tu chvíly odradilo když sem si představil že jedu Plzeň-Praha-Brno a celou cestu to na mě takhle bliká.lukepostulka píše: Asi jediná věc co mi celkem dost vadí u toho Pioneera, že to vypadá jak na diskotéce, všechno tam bliká, běhá, mizí, oběvuje se (mluvím o displeji) a je to celkem rušivý, nelíbí se mi to.
Ještě mě napadla taková doplńující otázka je lepší červený nebo oranžový podsvícení to BMW podsvícení mi příde že je něco mezi...
-
-
- Kontaktovat uživatele:
už delsí dobu koukám po autorádiech VDO. Jednou jsem viděl tu značku viděl kdesi v obchoďáku a ani naživo nevypadá zle.Do starších vozů je to vzhledově paráda tak by mne lákalo. Třeba něco takového
http://www.audiocom.cz/autoradia/autora ... -or-2608cz
nebo
http://www.audiocom.cz/autoradia/autora ... -or-2607cz
toho pioneera mám doma a váhám jestli půjde místo origo rádia ale vadí mi že má lesklej panel. Každopádně nejideálnější je asi sehnat staršího beckera. Ještě se docela dají splašit
http://www.audiocom.cz/autoradia/autora ... -or-2608cz
nebo
http://www.audiocom.cz/autoradia/autora ... -or-2607cz
toho pioneera mám doma a váhám jestli půjde místo origo rádia ale vadí mi že má lesklej panel. Každopádně nejideálnější je asi sehnat staršího beckera. Ještě se docela dají splašit
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Mám na prodej Pioneer DEH-6400BT, necelé dva roky mladé, koupil jsem si Becker.
Barva podsvícení je měnitelná, blikání i tapeta displaye jsou vypínatelné. Má BT handsfree s externím mikrofonem, hraje z CD, USB, SD a BT (A2DP).
Barva podsvícení je měnitelná, blikání i tapeta displaye jsou vypínatelné. Má BT handsfree s externím mikrofonem, hraje z CD, USB, SD a BT (A2DP).
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Klubové ID: 2927
Já mám v E36 tohle,
http://www.alza.cz/alpine-cde-120rm-d19 ... m?IDP=1834
nevím jestli se dá ještě někde sehnat, každopádně podsvícením odpovídá přesně podsvícení E36 (Alpine má tohle docela vychytaný)
http://www.alza.cz/alpine-cde-120rm-d19 ... m?IDP=1834
nevím jestli se dá ještě někde sehnat, každopádně podsvícením odpovídá přesně podsvícení E36 (Alpine má tohle docela vychytaný)
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Cena jedině dobrá, o jiné bych ani neuvažoval 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition