Zdravím, vím, že se v tématu tlumičů už opakuji. Ve starších příspěvcích jsem se dočetl o typech, tak jsem vybral SACHS. (Nechci nic vyloženě tvrdého, při typu a rozměru pneu by mi na silnicích kolem mého domova asi vypadali vlasy, při pomyšlení jakou sodu auto dostává...) Máte někdo tip, kde koupit? Nějakou zajímavou cenu?
A je ještě něco, co je dobré na autě udělat s výměnou tlumičů?
Muzu doporucit tady na foru bagy a badisak, posli jim SZ. Maji asi nejlevnejsi ceny, co jsem sehnal, umeji poradit a dodavka bleskova. S tlumicema vymenit urcite i ulozeni.
Já mám výborné zkušenosti tu na klubu s uživatelem Nowic, rychlost dodání, ochotna, skvělá domluva, jen jednou se mi stalo, že dodal něco jiného, druhý den jsem měl již správný díl k dispozici, doporučuji . Je dorbé měnit i uložení , dát nové prachovky, pokud máš unavené pružiny tak vyměnit.
j3ykobim píše: .. pokud máš unavené pružiny tak vyměnit.
Jak se to pozná? To je jen tak aspoň 6.000,- kč. U auta z r.v. 05 ?? Nemyslím si, že by byly potřeba měnit pružiny, pokud teda nechce snižovat a přituhovat.
Díky za rady, už jsem objednal Sachs Super Touring 2.400,-Kc/ks, ulozeni sachs, cepy rizeni a tycky stabilizatoru Meyle, nejake heavy duty pry. Komplet 10.000,-Kc. Tak snad jsem neprohloupil...
j3ykobim píše: .. pokud máš unavené pružiny tak vyměnit.
Jak se to pozná? To je jen tak aspoň 6.000,- kč. U auta z r.v. 05 ?? Nemyslím si, že by byly potřeba měnit pružiny, pokud teda nechce snižovat a přituhovat.
když sem to kdysi zjištoval, bylo mi řečeno, že to nejjednodušejí poznám tak, že si vyndanou pružinu poměřím se stejnou novou(výšku ti zjistí např. prodejce, pokud je tam velký rozdíl je unavená,ale může být i řízlá), jestli autem stavěl někdo barák, můžou být unavené již po roce .)
Mesa píše:Muzu doporucit tady na foru bagy a badisak, posli jim SZ. Maji asi nejlevnejsi ceny, co jsem sehnal, umeji poradit a dodavka bleskova. S tlumicema vymenit urcite i ulozeni.