Už dlouho řešim problém s hučením při brždění, popíšu co jsem zatim zkusil:
Začalo to cca před 2 lety, kdy jsem měnil přední ložisko (nehučící, ale mělo vůli) za jeté ložisko i s těhlicí. Vyměněné ložisko bylo OK, nehučelo, ale hned od výměny začalo auto dost hučet při brzdění. Neřešil jsem to, bral jsem to, že to ložisko asi neni už uplně OK. Po čase jsem dal obě přední ložiska nový a pokud jde o hučení při brzdění, nic se nezměnilo. Na autě byli drážkovaný kotouče Brembo max a desky textar - drážky už pomalu začínali mizet, tak jsem teď před asi týdnem dával na předek nový kotouče i destičky - kotouče obyč Brembo, desky taky Brembo, třmeny jsem zkontroloval, nijak nebyli zatuhlý, vyčistil jsem je v místech, kde se mají hýbat a namazal, kde je třeba. A nic, jak začnu brzdit, tak zase hučení...
Podle mě to hučení jde zepředu, hlavně je divný, že to začlo z ničeho nic výměnou předního ložiska. Vzadu jsou ložiska taky měněný, pouze brzy bujdou chtít taky brzy vyměnit. Ale myslim, že o zadek nejde.
Krom toho, poslední dobou se mi při vyšší rychlosti chvěje volant i celý auto, to s tim ale nemusí souviset.
Napadá někoho něco??? Už mi fakt dochází nápady. Předem dík za tipy.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hučení při brždění
to mně hučí v kládě skoro pořád, někdy je to hroznej hukot, ale to prej bude asi tím, že jsem v pubertěpaveld píše:Nikdo neřešil hučení?

Já bych zkontroloval ty ložiska. Měnil to někdo, kdo to opravdu uměl, měl nějaké vybavení, přípravek,... ? Protože když se ložisko lisuje na vnitřní kroužek a někdo šikovnej to tam nahuláká působením síly v axiálním směru na vnější, tak ho zničí.