Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
otevření kapoty
-
- Klubové ID: 2044
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi, dnes jsem chtěl naposledy změřit nemrzku a zazimovat auto a mám problém s kapotou.Tahám za páčku a nic se neděje.Jde z lehka a kapota nejde otevřít. Před týdnem jsem nechal měnit čelní sklo a od té doby jsem tam nelezl, až dnes.Chci se tedy zeptat, kde by mohl být problém a jak se nouzově dostat pod kapotu?Jedná se o BMW Z3,1.8,r.v.96.Díky moc
No já jsem zrovna teď o víkendu přehazoval kapotu na E36 a problém s otevření nastává ve chvíli, kdy nejsou dobře seřízený - vycentrovaný dorazy. Pak totiž zůstanou i po zatáhnutí za páčku zaseknutý. Podle mě to tedy bude tento problém (třeba při výměně skla s kapotou hnuli a teď to nesedí). Jak to vyřešit... no mně se kapota zabouchla právě před seřízením a povedlo se mi ji "jakýmsi způsobem" otevřít... prostě jeden držel páku zataženou a druhej se snažil kapotu nadzvedávat a nakonec se mi to vždycky povedlo. Ale kdyby ne, tak nevím, co s tím... možná sundat ledvinky a pak by se tam člověk zespodu dostal? Nevím, ale možná bych to zkusil...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se k tomu na konec dostal.Sundal jsem plast ze spodu auta a byl k tomu pěkný přístup.Vypadá to na konec, že je nějak zaseklý zámek na straně řidiče.Nevím přesně jakým způsobem to funguje, ale vidím to asi tak.K tomu první zámku vede lanko přímo z táhla co je v autě.Oba zámky jsou taky propojeny lankem, takže si myslím, že pokud je první zámek rozbitý, tak ani druhý nefunguje nebo je to jinak?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Tak mi dneska ráno zřejmě taky prasklo lanko ke kapotě
Chtěl bych poprosit někoho, kdo to dělal, na návod, jak kapotu zespodu otevřít... Četl jsem něco o oddělání nárazníků, apod., ale nejde to nějak jednodušeji?
Pěkně mě to štve, protože kapota se ještě otevřela, nicméně jsem potřeboval jet, takže jsem jí zabouchnul, a teď budu muset řešit, jak ji otevřít...

Chtěl bych poprosit někoho, kdo to dělal, na návod, jak kapotu zespodu otevřít... Četl jsem něco o oddělání nárazníků, apod., ale nejde to nějak jednodušeji?
Pěkně mě to štve, protože kapota se ještě otevřela, nicméně jsem potřeboval jet, takže jsem jí zabouchnul, a teď budu muset řešit, jak ji otevřít...

-
- Kontaktovat uživatele: