Na netu jsem narazil na video z produkce F30, tak kdyby to někoho zajímalo.
http://www.youtube.com/watch?v=libw1rV2McY
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Video z produkce F30
-
hurvajs77
- Klubové ID: 2855
to už je tam dlouho, ale někde mi to přijde až sci-fi, až by se měl člověk bát té robotizace aby to nedopadlo jako ve filmu Terminátor...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
- Risa525
- Klubové ID: 2231
a nebo třeba takhle..doporučuji zkouknout celé videohurvajs77 píše:to už je tam dlouho, ale někde mi to přijde až sci-fi, až by se měl člověk bát té robotizace aby to nedopadlo jako ve filmu Terminátor...
http://www.youtube.com/watch?v=18m95OSKD-c
- Jamall
- Klubové ID: 2933
Nádherná ukázka toho, jak musí lidi rychle pracovat, aby stroj stihli zásobovat...a to se to bude jenom zrychlovat. Výroba která běží měsíce dřív, než se auto začne vyrábět nestačí, protože sklady síce naplní, ale první měsíce výroby pracovní linky nejdou na více, než 30%. Postupně výkon narůstá, až lidi chodí soboty, neděle, pátky, svátky, 3směnní provoz a to jen pro to, že linky pracují nárazově. Týden frčí, měsíc stojí. Lidi makají za pár šušnů protože je mnoho pracovních nabídek
Jezdím hodně po automobilových fabrikách a za těch pár let jsem si všiml jednoho. Příchod jaké koliv větší společnosti, výhledově nepřináší nic dobrého. Když firma prchá, zanechává pracovní sílu, ale i automatické linky na původním místě. A lidi makají ještě za větší nic než doposud, protože není práce
Jezdím hodně po automobilových fabrikách a za těch pár let jsem si všiml jednoho. Příchod jaké koliv větší společnosti, výhledově nepřináší nic dobrého. Když firma prchá, zanechává pracovní sílu, ale i automatické linky na původním místě. A lidi makají ještě za větší nic než doposud, protože není práce