Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vadná elektrika e36
je to taková tenčí hadice která se shora napojuje do té hrubé vlnovcové hadice co ti vede z airboxu přes váhu až do sání,byla jemně popraskaná tak sem to jen z blbosti oblepil páskou a asi to mělo největší vliv....ale může to být dalších milion věcí,mám auto chvilu tak se s tím za pomocí těchto stránek peru
.. ale jak tak koukám tak baterka byla taky celkem dost vybitá,už jí mám na nabíječce cca 6 hodin a furt není full....podle zvuku startéru bych neřek že má málo šťávy...ale možná to klame a potřebuje to ještě větší točky.

Zdravím, taky se přidám, neměl jsem problém se startama, ale taky mě svítila celá levá půlka auta slabě. Prvně jsem to neřešil až potom začaly blbnout budíky, okna a světla uplně přetaly svítit (jen ta levá strana). Příčinou byl špatný motorek centrálu u kufru, který majitel předemnou vyřešil mnohem silnější pojistkou a důsledkem toho na drátu ve svazku shořela izolace a samozřejmě roztavil i ostatní dráty ve svazku a celý se to dotýkalo kostry. Je to drbačka, ale zkus projít svazek co jde pod řidičovou sedačkou kolem zadní lavice pod tím úplně levým kouskem opěradla to leza do kufru. (omlouvám se neodborné vyjadřování, snad to pochopíš
). Já to měl zkratované na víc místech, tak jsem vyměnil celý svazek od palubky až po zadní světla, (na vrakáči cca 500kč). V tom svazku je i vedení k čerpadlu.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Cca před měsícem a pul sem opravoval svazek co vede do víka kufru,a asi 4draty byly úplné utržený. Je fakt ze další den rano sem nastartoval úplné v pohodě,ale další den na to zase to samy. Je možný ze se to opět utrhlo?!. Zítra to cele rozdelam a mrknu na to. Díky za tip. Kdysi sem mel i problém s čerpadlem a po třetí vymene sem zjistil ze to bylo kabelem a ne cerpadlem:). Takže juknu na to..
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapi... Prepojil sem celej svazek do víka kufru,prošel svazek k cerpadlu(ten vypadal OK),v pojistkovce všechno rekontaktoval,včetně relatek,která sem jemným ocelackem vyčistil od oxidace,tento víkend vyměnil olej(starý mel najeto 12000 a nevypadal zle),vyměnil sponku u serva řízení,kde to lehce kapalo a auto jak včera,tak dnes Rano chytlo napoprvé... Takže přímou příčinu nevím....a tlak na cerpadle sem ještě nemeril,ale jde dobré slyšet jak natáhne...takže budu pozorovat jak se bude chovat dal a dam vědět. Jo a dal sem novou hadicku od tlakového ventilu na PAL.Liste k saní. Ale stara taky nevypadala nijak zle....