Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dodatečná navi E90
Hele a není to vlastně jedno, jestli má auto druhou kapličku nebo ne? Na to to rozhodně nejezdí...
. Jak píše matiz, jsou zastánci obojího. Mě osobně se bez také nelíbí, ale...

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Allegro super tip je tam dost věcí.
Nicméně se mi teď cosi stalo se svíčkama / žhavícíma cívkama, tak to teď moc nemůžu řešit :/.
Ale na tom allegru jdou dokonce nějaký kusy už od 650 ZL s monitorem ovladačem a dvd mechanikou, to není zlý
otázka jak moc funkční by to bylo
. Jinak to, že to je z Polska (krom toho co psal matiz) dělá ještě nějaký problémy přímo v autě např. s jazykem atd ??
Nicméně se mi teď cosi stalo se svíčkama / žhavícíma cívkama, tak to teď moc nemůžu řešit :/.
Ale na tom allegru jdou dokonce nějaký kusy už od 650 ZL s monitorem ovladačem a dvd mechanikou, to není zlý

-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
Jinak kdyby nekdo chtel dodelavat CIC do auta bez navi, tak zde je podrobny navod
Vcetne toho co je zapotrebi nakodovat.
http://www....................................

http://www....................................
Nevyhodou tohoto pristupu jsou vyssi naklady na porizeni vozidla zpusobene propadem ceny pri prodeji. Staci se podivat jake jsou ceny ojetych E90tek s kaplickou a bez ni, paradoxne rozdil je zhusta vetsi nez kolik stala kaplicka v novem aute. Nemluve o faktu, ze za jakoukoliv cenu se auto v podprumerne vybave spatne prodava obzvlaste u premiovek, ktere lidi hole proste nechteji a zaroven maji na trhu dostatek vybavenych ojetin.pavproch píše:imho mrvit krásnou jednokapličkovou (beznavigacovou) palubku e9X druhou nevzhlednou bublinou uprostředka nebo dokonce nedejbůch nějakým DIY bastlem je nebetyčný hřích....
navi (ani i-drive) v bramborovi (e91) nemám (záměrně a zatvrzele sem při konfiguraci auta trval na autě "bez"...pííííčovin), nechybí mi ani nikdy chybět nebude....