Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Majitelovy dojmy E36
-
- Člen Klubu
Ano KYB Excel-G jsem měl předtím, ty jsou v poho. I na 16" (v zimě) na takovým profilu je cokoliv komfort.
Oblastní technik pro ČR říká, že jsou všechny jejich tlumiče v druhovýrobě naladěny kapánek tužší než odpovídající origo, aby to dohnalo celkovou oslabenou tuhost u letitých ojetin. Z konkurentů Sachs, Bilstein, Koni, Weitec vychází nejlevněji.

-
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, náhodou jsem tu na to narazil. Tu slátaninu jsem psal já.
Ano, je to nedotáčivé. A ano kor na mokru, kde to zhoršují relativně široká kola. To že k nedotáčivosti nemusí dojít, pokud nepřekonám určitou rychlost a pošlu to bokem pomocí plynu nebo přesunu hmoty, na tom nic nemění. Účelem toho odstavce spíš bylo poukázat na to, že obyčejná E36 není žádný sporťák, jak je mnohými vnímána a leckterý soudoý hot hatch zatáčí líp (snad mě tu nikdo neukřižuje).
A jak bylo zmíněno, mám obyč podvozek, věřím, že M-sport bude jiný..
Obuto to má samo 225/45/17, byla tam chyba. A relativně pohodlné to je. Za tím si stojím
Možná jsem moc zblblý moderními mainstreamovými kompakty, které jsou z velké části udrcané...
Ano, je to nedotáčivé. A ano kor na mokru, kde to zhoršují relativně široká kola. To že k nedotáčivosti nemusí dojít, pokud nepřekonám určitou rychlost a pošlu to bokem pomocí plynu nebo přesunu hmoty, na tom nic nemění. Účelem toho odstavce spíš bylo poukázat na to, že obyčejná E36 není žádný sporťák, jak je mnohými vnímána a leckterý soudoý hot hatch zatáčí líp (snad mě tu nikdo neukřižuje).
A jak bylo zmíněno, mám obyč podvozek, věřím, že M-sport bude jiný..
Obuto to má samo 225/45/17, byla tam chyba. A relativně pohodlné to je. Za tím si stojím

- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Já s E36 na sport podvozku a 18" kolech už několik let jezdim kolem 150-200km a nevidim problém. Podle mě ideál kompromis mezi pohodlím a sport. svezením.. každý má ale jiný priority. Samozřejmě neni problém, komu by vadila tvrdost, nechat podvozek trochu "změknout".Totic píše:...
Jako záda cítit jdou to je pravda, spíš ze sedadel. Na denní dojíždění třeba do 40km v poho, ale dávat s tím 200 km denně na 17" sport podvozku bych taky nechtěl..Je to holt ///Motokára.
-
- Kontaktovat uživatele:
no nevím nevím, 18" určitě nejsou kompromis mezi sport svezením a pohodlím. To je spíš kompromis mezi vzhledem a tím co tam ještě vůbec jde narvat
tuším že větší kola už tam jen tak nenarveš(aspoň legálně). Pohodlí jde do kšá (výšku profilu prostě neochčije nikdo)a je to o tvém zvyku jak sám píšeš(o těch prioritách). Sportovní svezení stojí na našich cestách s takovým kolem taky docela za kulový, nehledě na akceleraci a ůdržbu podvozku. Každopádně chápu že tobě to vyhovuje ale kompromis to není..spíš extrém

-