Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
KODOVÁNÍ AUX E60 BRNO A OKOLÍ
Ahoj řešilo se to tu a na spoustě forech AUX do E60
Takhle to nacenil v RENOCAR brno
AUX vstup a to cena 1380,- bez DPH
Práce montáž + programování cca 8500,- bez DPH
je to hodne velká pálka ....
Jinak sem se chtel zeptat Brno a okolí nevíte o někom schopným kdo to dokáže nakodovat ?? Děkuji
BMW E60 530d r. v. 2005 160kw navigace business
Takhle to nacenil v RENOCAR brno
AUX vstup a to cena 1380,- bez DPH
Práce montáž + programování cca 8500,- bez DPH
je to hodne velká pálka ....
Jinak sem se chtel zeptat Brno a okolí nevíte o někom schopným kdo to dokáže nakodovat ?? Děkuji
BMW E60 530d r. v. 2005 160kw navigace business
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Za me je to uplne jedno... CCC zasah se nedela do CCC, ale do kabelaze.
Pokud si kabelaz udelas sam (na YT je tisic a jedno video z instalace a kabel na ebay stoji asi 10 dolaru), tak dokodovani je otazka peti minut (vcetne bootu OS)...
Mam AUX v aute uz dokodovany, ale jeste tam nemam kabel
FM transmiter pouzivam v jinem aute, ta kvalita zvuku je strasna... Kdyz je auto bez slusnyho ozvuceni, je to asi jedno, ale pokud ma jakekoliv lepsi hifi, pak je fm transmiter krokem zpet.
Pokud si kabelaz udelas sam (na YT je tisic a jedno video z instalace a kabel na ebay stoji asi 10 dolaru), tak dokodovani je otazka peti minut (vcetne bootu OS)...
Mam AUX v aute uz dokodovany, ale jeste tam nemam kabel

FM transmiter pouzivam v jinem aute, ta kvalita zvuku je strasna... Kdyz je auto bez slusnyho ozvuceni, je to asi jedno, ale pokud ma jakekoliv lepsi hifi, pak je fm transmiter krokem zpet.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Ohledně hifi, to mám dodělávaný prof. firmou a i při max zesílení neslyším žádný šum, ani zkreslení. Asi záleží na typu co jsi třeba mohl slyšet, neříkám že je to nejlepší řešení. Ale vzhledem k tomu, že jezdím služebákem a dalšíma 3 autama, tak hold jsem zainvestoval do tohodle a ve svém jsem zatím AUX neřešil, ale určitě to je o třídu vejš. Bohužel já ho v autě nemám dokódovanej, tak jsem to ani neřešil. Na ty kabely jsem se taky díval. Ale prostě oproti cd/dvd, nebo krabičce v kastlíku se mi to zdá jako nejmenší zlo. Jsem línej něco vypalovat nebo něco někam kopírovat a v mobilu prostě hudbu mám a navíc to využívám i jako handsfree v sociálních služebákách.
Nechci prostě do CCC moc šahat co jsem slyšel a viděl, tak stačí málo a pápá
Nechci prostě do CCC moc šahat co jsem slyšel a viděl, tak stačí málo a pápá
Za 60Kč jsem na aliexpressu objednal kabel s konektorem na AUX. Podle navodu na youtube jsem ty 4 kabliky zapojil, konektor nainstaloval podle moznosti a Snejk v Praze behem mych otazek nakodoval (prislo mi to jako 10s). A parada. Snejk poradil, udelal a ja spokojene odjel. Pokud kodovat nikdo neumu, tak bych se do toho nikdy nesral. Pak vznikaji jen problemy. Jestli to ma kola nebo kozy, tak s tim budou problemy vzdycky!!!
Jo jinak sem tam zapomnel dopsat BMW E60 530d r. v. 2005 160kw navigace business
fm trans. Mám a je to uplne nehovno jo hraje to ale v pozadí písničky slyším vrzaní pípaní a ja nevím co proste to není čisty .. AUX bych využil 100%.
O montaž kabelu mě nejde to bych udělal podle youtobe sám jen o to kodování ..
Jo jinak pokud si to tam budu montovat sám je potřeba ještě před samotnou montáží a rozdělání palubovky odpojit baterku ??
fm trans. Mám a je to uplne nehovno jo hraje to ale v pozadí písničky slyším vrzaní pípaní a ja nevím co proste to není čisty .. AUX bych využil 100%.
Jo jinak pokud si to tam budu montovat sám je potřeba ještě před samotnou montáží a rozdělání palubovky odpojit baterku ??
Nemusis ji odpojovat, ale kdyz to udelas, tak tim nic neztratis. Minoxhodem, neptal jsi se vcera na facebooku? Tvuj prispevek ohledne Brna je ti podobny. Fakt bych neresil, kdo to udela co nejbliz a neznas ho. Vzit pc a zkurvit neco umim taky. Radeji natankuj a jed do Prahy za Snejkem nebo nejblize je JaraX. Ti to umi a mas jistotu, nez kvuli usetrenymu palivu pak opravovat auto. Fakt to za to nestojimitka píše:Jo jinak sem tam zapomnel dopsat BMW E60 530d r. v. 2005 160kw navigace business
a odkud je ten JaraXa??? Máš na ně kontakt FB nebo email ?? na oba dva ?? tak jako o palivo mě nejde jen se mě nechce trmácet přes celou republiku skrz 5min kodování tak se ptam jestli o nekom nevíte tady v okolí (Dobrým) nechcu to dávat borcovi stylem bud to bude hrat nebo ne .. to mě je jasný rozmr.. je to hned 

JaraX telefon nedava, jelikoz by se z tech hovoru zblaznil. A Snejk ma prace taky dost. Napis jim tady SZ a oni se ti ozvoumitka píše:a odkud je ten JaraXa??? Máš na ně kontakt FB nebo email ?? na oba dva ?? tak jako o palivo mě nejde jen se mě nechce trmácet přes celou republiku skrz 5min kodování tak se ptam jestli o nekom nevíte tady v okolí (Dobrým) nechcu to dávat borcovi stylem bud to bude hrat nebo ne .. to mě je jasný rozmr.. je to hned
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
JaraX je od Olmiku, Snejk z Prahy, ale tohle neni na Snejka, tohle ti nakoduje fakt kazdej, kdo se potkal s diag... Chapu ze pro ty, kteri to nikdy nevideli je to mozna neco strasidelneho, oni to obvykle koderi radi vybarvuji ve vselijakych barvach, ale realita ja trochu jina... Ted nemluvim o upgradu SW jednotlivych jednotek, na to je potreba mit preci jenom uz nejake to vybaveni, ale nakodovat si funkce zvladne v zasade kdokoliv s diagnostikou a notebookem. Dokonce snad i pres Carly (staci kabel + redukce + mobil) se daji tyhle veci i nakodovat a to je soft za 1200, co zvladne jak diag, tak i nejake to kodovani bez jakychkoliv znalosti... Osobne ho ale nepouzivam, takze to by musel poreferovat nekdo jiny.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Ahoj,nevim jestli jeste nekoho na kodovani hledas,ale jestli jsi z Blanska tak do Boskovic to mas kousek a u nich v jedne dedine ma servis jeden borec ktery dela jen BMW, je fakt dobrej a samozrejme i koduje....mitka píše:V KP sem se ptal před měsícem sem u nich byl na olejich a filtrech a nedělají to