Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Chyba pásů s airbagem

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Patrikmale

#1 Příspěvek od Patrikmale »

Ahoj lidi, prosím Vás potřeboval bych radu co s tím, dnes mi klekla baterka tak jsem jí vyměnil a po zapnutí klíčku se mi objevilo na obrazovce Restraint systems a nějaký povídání k tomu a svítí mi červeně na palubovce že nemám pás a airbag svítí a na diagnostice mi to neukázalo žádnou chybu nevíte co s tím? Jestli mám jet do autorizovaného servisu nebo zkusit ještě u někoho jinýho to napíchnout a zkusit to smazat? Děkuji za rady
Sweden
Klubové ID: 2669

#2 Příspěvek od Sweden »

Minimálně Inpa ti tu chybu musí ukázat a taktéž smazat.

Čím jsi to dělal?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#3 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Podle předchozích 2 příspěvků předpokládám, že se jedná o e60. Pravěpodobně jste nezapojili nebo nějak poškodili ty tenké drátky, které sledují odpor pyropatrony na (+) pólu baterie => zkontrolovat.
Kubajz93

#4 Příspěvek od Kubajz93 »

Zkus jen smazat chybu, někde jsem četl že e60 je citlivá naz měnu napětí a odporu, já když měnil IBS a čachroval s přepojením kabelů/baterky tak mi to taky vyskočilo, smazala se chyba a přes 2 měsíce OK.
Jinak dle fora jedna z nejčastějších příčin týhle chyby -> špatná zátěžová dečka ve spolujezdcově sedačce
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#5 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

starML píše:Podle předchozích 2 příspěvků předpokládám, že se jedná o e60. Pravěpodobně jste nezapojili nebo nějak poškodili ty tenké drátky, které sledují odpor pyropatrony na (+) pólu baterie => zkontrolovat.
:) jak se jedná o 5er a el.šotky tak je to bezpečně E60 :P

Mě to háže taky RESTRAINT SYSTEMS s kontrolkama, ale po swapu sport sedaček kde byla pravděpodobně špatná pyropatrona (protože byly z bouračky). Ale vyměnil jsem za tu původní z hadráků a po 200km chybu vyhodilo zas a nejde smazat.

Konkrétní dečku.. to by měla diag vypsat, ne?
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#6 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Jo, prokleknutou sedačku píše jako "sensormatte".
Odpovědět