Ahoj,
z ničehonic mi přestal chodit dálkový centrál. Co jsem se dočetl, tak je problém v tištáku pod zadním křídlem.
Nemáte někdo šajn, kde bych ho sehnal? Popřípadě nemá tu někdo takový kus?
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
modul pod zadním křídlem
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
casto schanena zalezitost. Prvni se zkus podivat, jak na tom ten tvuj tistak je. Dost mozna by se dal opravit. Nekdy je to jenom o prorezle nejake jedne ceste a nedoslo k vetsimu poskozeni tistaku, pak staci tistak ocistit, vadny usek premostit a doufat 
Kdyz to funguje, tak je dobre tistak osetrit nejakym konzervatnem proti rzi, aby se to co jsi spatne ocistil dale nesirilo.
Jinak zkus bazos a idealne nejake crashky. Jinak se prilis casto diversity moduly sehnat nedaji. Doporucuju radeji osobni prevzeti s kontrolou primo na voze. Neni potreba nic kodovat, staci zamena, jsou to jenom zesilovace.
Radio ti funguje ?

Kdyz to funguje, tak je dobre tistak osetrit nejakym konzervatnem proti rzi, aby se to co jsi spatne ocistil dale nesirilo.
Jinak zkus bazos a idealne nejake crashky. Jinak se prilis casto diversity moduly sehnat nedaji. Doporucuju radeji osobni prevzeti s kontrolou primo na voze. Neni potreba nic kodovat, staci zamena, jsou to jenom zesilovace.
Radio ti funguje ?
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Ahoj a díky za odpověď.
Rádio funguje.
Tišťák jsem vyndal (nebyl zas tak zkorodovaný), vyčistil, ale pořád stejné.
Stalo se to z ničeho nic - najednou přestal fungovat centrál.
Rádio funguje.
Tišťák jsem vyndal (nebyl zas tak zkorodovaný), vyčistil, ale pořád stejné.
Stalo se to z ničeho nic - najednou přestal fungovat centrál.
Joshuax píše:casto schanena zalezitost. Prvni se zkus podivat, jak na tom ten tvuj tistak je. Dost mozna by se dal opravit. Nekdy je to jenom o prorezle nejake jedne ceste a nedoslo k vetsimu poskozeni tistaku, pak staci tistak ocistit, vadny usek premostit a doufat
Radio ti funguje ?
Přesně jak tu píšou, nejdřív zkus kabely pátých dveří.
Nevim, jestli diversity modul někdo opravuje. Jestli ne, tak ho před vyhozením jako poslední pokus zkus dát tak na den cca na 50 do trouby. Mě do něj taky nateklo. Několikrát jsem ho měl venku a kontroloval ho. Vše na pohled super a čistý. Po půl roce ježdění s hloupym autem se to peklo 14 dnů v chorvatsku na přímym slunci. Při odjezdu najednou vše samo začalo fungovat. Centrál, rádio, zamykání, telefon, apod. Od tý doby už to funguje 3 roky.
Doma jsem to pak pro jistotu z obou stran důkladně nastříkal šelakem a kryt přilepil sikou. Jak se tu radí silokon, tak ten je samozřejmě na houby.
Nevim, jestli diversity modul někdo opravuje. Jestli ne, tak ho před vyhozením jako poslední pokus zkus dát tak na den cca na 50 do trouby. Mě do něj taky nateklo. Několikrát jsem ho měl venku a kontroloval ho. Vše na pohled super a čistý. Po půl roce ježdění s hloupym autem se to peklo 14 dnů v chorvatsku na přímym slunci. Při odjezdu najednou vše samo začalo fungovat. Centrál, rádio, zamykání, telefon, apod. Od tý doby už to funguje 3 roky.
Doma jsem to pak pro jistotu z obou stran důkladně nastříkal šelakem a kryt přilepil sikou. Jak se tu radí silokon, tak ten je samozřejmě na houby.