Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

modul pod zadním křídlem

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
safo

#1 Příspěvek od safo »

Ahoj,

z ničehonic mi přestal chodit dálkový centrál. Co jsem se dočetl, tak je problém v tištáku pod zadním křídlem.
Nemáte někdo šajn, kde bych ho sehnal? Popřípadě nemá tu někdo takový kus?
Díky
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Joshuax »

casto schanena zalezitost. Prvni se zkus podivat, jak na tom ten tvuj tistak je. Dost mozna by se dal opravit. Nekdy je to jenom o prorezle nejake jedne ceste a nedoslo k vetsimu poskozeni tistaku, pak staci tistak ocistit, vadny usek premostit a doufat :)
Kdyz to funguje, tak je dobre tistak osetrit nejakym konzervatnem proti rzi, aby se to co jsi spatne ocistil dale nesirilo.

Jinak zkus bazos a idealne nejake crashky. Jinak se prilis casto diversity moduly sehnat nedaji. Doporucuju radeji osobni prevzeti s kontrolou primo na voze. Neni potreba nic kodovat, staci zamena, jsou to jenom zesilovace.

Radio ti funguje ?
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
Foun

#3 Příspěvek od Foun »

Diversity modul mám doma jeden náhradní, je z poslední verze faceliftu a je plně funkční.
safo

#4 Příspěvek od safo »

Ahoj a díky za odpověď.
Rádio funguje.
Tišťák jsem vyndal (nebyl zas tak zkorodovaný), vyčistil, ale pořád stejné.
Stalo se to z ničeho nic - najednou přestal fungovat centrál.
Joshuax píše:casto schanena zalezitost. Prvni se zkus podivat, jak na tom ten tvuj tistak je. Dost mozna by se dal opravit. Nekdy je to jenom o prorezle nejake jedne ceste a nedoslo k vetsimu poskozeni tistaku, pak staci tistak ocistit, vadny usek premostit a doufat :)
Kdyz to funguje, tak je dobre tistak osetrit nejakym konzervatnem proti rzi, aby se to co jsi spatne ocistil dale nesirilo.

Jinak zkus bazos a idealne nejake crashky. Jinak se prilis casto diversity moduly sehnat nedaji. Doporucuju radeji osobni prevzeti s kontrolou primo na voze. Neni potreba nic kodovat, staci zamena, jsou to jenom zesilovace.

Radio ti funguje ?
Sweden

#5 Příspěvek od Sweden »

Pokud je to na e61 tak bych koukn jeste na kabely v patych dverich,castejsi zavada jak diversy.Jinak je tady par kluku co anteny opravuji.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
safo

#6 Příspěvek od safo »

Joo je to E61 rv.2005. A kde přesně se nachází kabely?
Sweden píše:Pokud je to na e61 tak bych koukn jeste na kabely v patych dverich,castejsi zavada jak diversy.Jinak je tady par kluku co anteny opravuji.
Sweden

#7 Příspěvek od Sweden »

Vedou kolem pantu patych dveri,v techto mistech se nejvice lamou.
Projdi tema 5er,je tam spousta pripadu,je to hodne casty jev co se e61 tyce.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Teddy

#8 Příspěvek od Teddy »

Přesně jak tu píšou, nejdřív zkus kabely pátých dveří.
Nevim, jestli diversity modul někdo opravuje. Jestli ne, tak ho před vyhozením jako poslední pokus zkus dát tak na den cca na 50 do trouby. Mě do něj taky nateklo. Několikrát jsem ho měl venku a kontroloval ho. Vše na pohled super a čistý. Po půl roce ježdění s hloupym autem se to peklo 14 dnů v chorvatsku na přímym slunci. Při odjezdu najednou vše samo začalo fungovat. Centrál, rádio, zamykání, telefon, apod. Od tý doby už to funguje 3 roky.
Doma jsem to pak pro jistotu z obou stran důkladně nastříkal šelakem a kryt přilepil sikou. Jak se tu radí silokon, tak ten je samozřejmě na houby. :roll:
Odpovědět