Misanek píše:madmarty píše:
Škoda že lidé nejsou jako auta, některá si zaslouží dodatečně dovybavit.
Třeba má nádor pravě kvůli takovýmu jako jsi ty, nebo kdokoliv jiný kdo hájí vyřezávání DPF a zřejmě to i provozuje, třeba to je úplně z ničeho jiného. Je hezké že si zhruba pamatuješ co jsem napsal. Ale budeš si to muset sám zažít abys to pochopil

Rakovin jsem už viděl plno, drtivá většina z nich byla jistě zbytečná. Chemie v potravinách, exhalace v ovzduší, nějaké to ozáření, kdo ví. Prostě jen blbec si vyřeže DPF a ještě větší blbec to bude hájit. Hodnotit člověka jaký je rodič nesmím ? Pokud někdo chce cpát děti na "sedačku" smrti a ještě mimino, tak to asi moc dobrý rodič nebude. Má mi být zakázáno se o tom vyjádřit ? Mám tady vše odkývat, nebo se nevyjadřovat jen proto aby kdejaký malý pseudointelektuální nafoukánek měl na dušičce klid ?
Až jednoho dne, můj Mišánku, budeš umět pro podporu svých tvrzení použít JEDEN JEDINÝ skutečný argument, asi si řeknu něco jako že dostáváš rozum, až jednoho dne budeš moct ukázat že máš pravdu na základě faktů, nikoliv nesmyslů, tak asi padnu na prdel a pomodlím se za tebe
Teď bych očekával že napíšeš proč by měl někdo vypínat přední pravé airbagy a k čemu je to dobré, přičemž vysvětlíš proč je dobré na toto sedadlo dávat malé děti.
V jiném tématu mi prosím odpověz, proč je dobré vyřezávat DPF a proč absence DPF nemá žádný vliv na lidské zdraví.
Do té doby se zkus zdržet hovadin a předvádění se (čte to snad i tvoje holka, či kluk?) a zkus se zamyslet, něco nastudovat a pak promyslet, po té se k tomu prosím vyjádři. Než slepě hájit nesmysly, tak je lepší něco o to tématu nastudovat, aspoň se o to pokusit.
Děkuji za tvou snahu, ale modliteb třeba není
Zkus první číst, pak přemýšlet o tom, co jsi si vlastně přečetl a kdyžtak si to zkus přečíst ještě jednou

Nikde jsem ani jednou netvrdil, že je vypínání bagů dobré, nikde jsem netvrdil, že je dávání malých dětí dopředu allright. Naopak jsem si tady rád přečetl názory ostatních, se kterýma nelze nesouhlasit. TAkže první přemýšlej a potom piš
Jak můžeš vědět, že veškeré ty studie o závadnosti splodin z vozidla bez dpf jsou pravda? Ostatně co to tu tedy blábolíš o chemii v potravinách? Přece v oficiálních studiích (dalo by se říci v těch samých, ze kterých jistě čerpáš ty ohledně dpf) nikde nepíšou, že by jsme konzumovali zdraví škodlivé potraviny. Ba právě naopak, vše je v pořádku a jíme pouze zdraví neškodné potraviny, které jsou sice nadopovány barvivy a éčky, nicméně ty nejsou zdraví škodlivé, protože nikdo jejich škodlivost a souvislost s rakovinami ještě nedokázal (ostatně stejně jako u dpf off aut). Takže kde jsme teda? Na jednu stranu budeš argumentovat pro dpf nějakýma studiemm ale na druhou stranu tady budeš konspirovat s chemií v potravinách? Velmi moudré a smysluplné
Co si mám podle tebe jako zažít ty trolle?
A to, že argumentuju a oponuju tvým názorům je jistě předvádění. Ani nevíš, kolik mám teď díky tomu bab

Taky to dává smysl, že jo...

Co příspěvek, to perla...
Jsou ty babi aspon mladsi 60-ti let ?
Michas jablka a hrusky. Spojitost rakovin a zplodin s naftovych motoru, zejmena "modernich" je prokazana.
Chemie v potravinach neni o tom ze to je nezavadne. Ale jsou stanovene limity kolik toho snis muzeme a kolik uz ne. Treba glutamaty a glutamany, sypou nam to skoro do vseho protoze nam vic ty nahrazky a sracky chutnaji. Je prokazane ze to ma vliv na kde co, vcetne plodnosti. BPA (Bisfenol A) puzivany ve vyrobe plastu byl stovkami studii prokazany, nebo v jinych urcen jako velmi velmi pravdepododny zdroj rakoviny a poklesu plodnosti u muzu. Dlouhe roky se vedl boj s lobby s vyrobcu plastu. Vyrobci castecne prohrali a prestali jej pouzivat, nektery skutecne a nekteri papirove. Taky mnoho lidi neustale tvrdilo ze to neni prokazane, bylo, je a bude.
Prikladu je mnoho. Kdyz se bavime o potravinach, tak v nich je spousta jedu, jen se proste stanovuje kolik jich tam muze byt a kolik uz je moc. Pokud se podivas na pomer planktonu vs. plasy v oceanech za posledni desitky let tak uvidis co se deje. Plasty, presneji malinké castecky plastu, jsou uz v mnohonasobne vetsim pomeru nez plankton. Takze ryby to papaji, my papame ryby. Je to ve vode, v rekach, vsude. Nejvic toho spapa ten na konci potravniho retezce a to je clovek, vynech prosim vyjimky kdy neco sezere cloveka
Nekdy clovek nemusi psat primo aby vyjadril svuj nazor. Jelikoz jsi tady do me zase zacal jebat, tak jako to delas vsude, tak je asi jasne ze se ti muj nazor nelibi. Proc jsem odpovidal jsem ti, i ostatnim, vysvetlil. Chovas se jako politik ac nevim jak vypadas, byla by z tebe dobra plesata a zubata kurwa, nechci jej jmenovat, ale vsichni vime ze ?

Pokud se ti nelibi forma nebo obsah mych prispevku, jedenej narovinu a nedelej co stale delas. Ty kdyz nekde upadnes rozbijes si hubu tak budes obvinovat cele okoli a snazit se zesmesnit toho kdo ti rekne ze to je tvoje vina. Neustale mas potrebu ukazovat vsem jak jsi chytej.
Opakvane jsem te vyzval abys vysvetlil proc absence DPF, v aute kde byt ma, nema negativni vliv na lidske zdravi. Neudelas to protoze o tom vis velky hov..., ani to udelat nemuzes protoze je to nesmysl, negativni vliv to ma a rakoviny z toho jsou. Je smutne ze tvoje mala pribuzna, pamatuju-li si spravne, ma rakovinu. Ale dokud to nebudes ty osobne, nebo tvoje dite, tak budes mlejt dokola ty stejne kraviny. Bud z hlouposti, nebo ze zvyku.
A ted trocha logiky. Ja nesouhlasim s nazorem A a projevim nazor B, ty odporujes nazoru B, takze souhlasis s nazorem A. Nasledne napises ze nesouhlasis s nazorem A. Takze nesouhlasis s B ani s A. Je tedy nazor C tam kde je mozne jen A nebo B ?
Vysvetli mi to prosim s tim DPF, proc jeho vyrezani nema vliv na vznik rakoviny.