Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E60 kamera do auta - napájení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
kmplx
Klubové ID: 3498

#1 Příspěvek od kmplx »

Zdravím, uvažuji o zakoupení kamery do E60, nejspíš bych bral TrueCam A4 /A5 a přemýšlím jak vyřešit napájení. Tahat kabel kolem sloupku nechci, jednak to vypadá blbě a hlavně v zásuvce už mám transmiter.

Napadlo mě připojit napájení k osvětlení ve stropnici. A moje otázka tedy je, zda s tím někdo má zkušenosti, jestli stojí za to to napevno naletovat k plošňáku co je u osvětlení nebo to spíš řešit formou odbočky na konektoru toho plošňáku (sehnal bych z vraku oba konektory - samici i samce a udělal mezikus).

Kdyby někdo poradil, byl bych moc rád. Díky
MadButcher

#2 Příspěvek od MadButcher »

Taky tohle resim, uz par mesicu jezdim s kamerou zapojenou jen tak do zasuvky v popelniku, no nevypada to moc hezky :D jedu pristi tyden do servisu na beznou udrzbu tak se jich na to chci zeptat. Jak to mas vymyslene ty je to asi idealni, jen kabel od kamery pod calouneni stropu a tam uz se to vsechno schova. A najit napajeni k osvetleni snad taly neni nic sloziteho, cely ten kus se snad ze stropnice da vyndat, kabel od kamery tam pripajet, a zase vratit.
mr_nitroz

#3 Příspěvek od mr_nitroz »

Svorka 15 jde do napajeni samostmivatelneho prostredniho zrcatka, barva zeleno-zluta. Hneda je minus.
ACDC
Klubové ID: 2156

#4 Příspěvek od ACDC »

V 39 to mám dávno. Vleze tam zásuvka i se zdrojem.
Odpovědět