Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e61 pred fl - zmena na M5
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
http://www.bmwklub.eu/modules.php?name= ... ght=mpaket
@Totic brandmark .. to je takovej klubovej vyhledávač
Bacha teď jsem zachytil násl.řetězec znaků coe asi k věci:
"orig M5 nárazník na M-Paket autě, přední nesedí přesně (přesahuje asi 1-2cm do podběhu, alespoň, co jsem viděl)"
Takže potom těm co to sedí je replika M5look, jiný podběhy to chce koupit.
@Totic brandmark .. to je takovej klubovej vyhledávač

Bacha teď jsem zachytil násl.řetězec znaků coe asi k věci:
"orig M5 nárazník na M-Paket autě, přední nesedí přesně (přesahuje asi 1-2cm do podběhu, alespoň, co jsem viděl)"
Takže potom těm co to sedí je replika M5look, jiný podběhy to chce koupit.
-
- Klubové ID: 3633
Asi ste se moc nepochopili, já z prvního příspěvku pochopil, že Julesteam chce na 5er dát předek z origo M5, ne Mpaket nebo čínskej m5look.. Nárazník sám nesedí, M5 je oproti obyčejné 5ce širší a jestli budou sedět blatníky z Mka netuším. Asi by to vypadalo zajímavě, širokej predek z Mka a sériovej úzkéj zadek, trochu jako velorex 

- Sweden
- Klubové ID: 2669
Predelaval jsem orig.645ci na M6 paket,podle me se budes potykat se stejnymi problemy jako ja.Nebude ti pasovat predni ani zadni vystuha,predni se necha upravit zadni se vetsinou meni,predni orig.podbehy budou po nandani narazniku M5 o fous delsi,budto nechat nebo seriznout.Nafuky na brzdy nepridelas ani kdyz koupis orig.drzaky,na sasi pro ne nejsou otvory,takze nafuky budes muset zkratit,horni vedeni z motoroveho prostoru odendat a nafuky chytit primo k narazniku.Odkodovat demontovane mlhovky,koupit orig.M5 kola,koupit M5 velky brzdy,prahove nastavce,M5 zrcatka apod.Pak to nebude bastl.Projdi si Allegro at vis do ceho jdes.
Mas aspon m paket nebo pouze zaklad?Pokud zaklad pocitej jeste s orig.emkovym podvozkem nebo rovnou stelovakem.Silnejsi M5 stabilizatory pak taky prijdou vhod.
Ber moje info prosim pouze ciste informativne jelikoz se jedna o jiny model,ale pocitej ze te tyto problemy muzou potkat.
Mas aspon m paket nebo pouze zaklad?Pokud zaklad pocitej jeste s orig.emkovym podvozkem nebo rovnou stelovakem.Silnejsi M5 stabilizatory pak taky prijdou vhod.
Ber moje info prosim pouze ciste informativne jelikoz se jedna o jiny model,ale pocitej ze te tyto problemy muzou potkat.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
- Klubové ID: 3422
- Kontaktovat uživatele:
Sweden píše:Predelaval jsem orig.645ci na M6 paket,podle me se budes potykat se stejnymi problemy jako ja.Nebude ti pasovat predni ani zadni vystuha,predni se necha upravit zadni se vetsinou meni,predni orig.podbehy budou po nandani narazniku M5 o fous delsi,budto nechat nebo seriznout.Nafuky na brzdy nepridelas ani kdyz koupis orig.drzaky,na sasi pro ne nejsou otvory,takze nafuky budes muset zkratit,horni vedeni z motoroveho prostoru odendat a nafuky chytit primo k narazniku.Odkodovat demontovane mlhovky,koupit orig.M5 kola,koupit M5 velky brzdy,prahove nastavce,M5 zrcatka apod.Pak to nebude bastl.Projdi si Allegro at vis do ceho jdes.
dik za postrehy. no slysel jsem ze s tim nejaky problemy budou ale vis jak to je. ja kdyz se pro neco rozhodnu tak to musim mit at to stoji co to stoji

Vím že to tu bylo asi v různých tématech už řešený, ale může tu nikdo napsat nějaký summář co vše nesedí a dá se předělat?
V případě M packetu : náfuky na brzdy? kryt pod motorem, natočit mlhovky, upravit výztuhy?
a co zadní m packet nárazník? je tam taky nějaký problém ? - občas tady pročítám že také nesedí výztuha? dá se nějak upravit?
V případě M packetu : náfuky na brzdy? kryt pod motorem, natočit mlhovky, upravit výztuhy?
a co zadní m packet nárazník? je tam taky nějaký problém ? - občas tady pročítám že také nesedí výztuha? dá se nějak upravit?
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Re: e61 pred fl - zmena na M5
No dobrý docela.. ještě si to žádá 4x podložky teda a bez těch M5 zrcátek je to taky trochu hůř uvěřitelný. Jinak to pasuje a stačí už jen nechat přeleštit světla. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: e61 pred fl - zmena na M5
jj zrcatka,kola a vyfuk je na dalsi level a mooc penez,takze to musi chvili pockat 

-
- Kontaktovat uživatele: