Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

filtr pevných částic

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kail

#521 Příspěvek od Kail »

matiz píše:Jelikoz to po dobrem asi nikdy nepujde, musí nastat represivni opatreni. At uz duslednou kontrolou, zakazem vjezdu nebo spotrebni dani.

Nikdo tady to nastesti neovlivni, muze to pouze schvalovat, nebo neschvalovat.
Takže pokud tomu dobře rozumím, tak ty schvaluješ když nám stát něco příkáže/zakáže a my občani s tím nemůžeme nic udělat? Vážně? To ti připadá správný? :roll:

Říká se že lidi si nevážej svobody, jsi toho zářným příkladem.
foxtools

#522 Příspěvek od foxtools »

Já měl za to, že se tu diskutuje a prezentuje vlastní názor. Nechápu týpky, kteří označí jinak uvažujícího ekozmrdem. Pak je asi úplná blbost odsiřovací zařízení v elektrárnách a filtry v koksárnách, jsou to jen špičky ledovce..........
Kail

#523 Příspěvek od Kail »

foxtools píše:Já měl za to, že se tu diskutuje a prezentuje vlastní názor. Nechápu týpky, kteří označí jinak uvažujícího ekozmrdem. Pak je asi úplná blbost odsiřovací zařízení v elektrárnách a filtry v koksárnách, jsou to jen špičky ledovce..........

Ne, to už právě není ta špička ledovce. :wink:
Líbí se mi že uvažuješ správným směrem, ale podstata ti opět unikla...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#524 Příspěvek od JaraX »

tady spousta lidí nechápe že lidem se musí přikazovat, lidem jde jen o peníze a kdyby se lidem nepřikazovalo, tak by se všude jezdilo jak o živote, dvě kila v obci, z elektráren by šli sračky, auta by neměli katy ale ani bezpečnostní prvky atd a to vše stojí peníze, jeden muj zákazník je ředitel arcelor mittal a když mi říkal jak strašny prachy navrvali do odsíření a odpopelnění tak je to mazec, miliardy kč a taky jim to musel někdo "nakázat"
Zdenda530d

#525 Příspěvek od Zdenda530d »

Ano, souhlasím s Jaraxem.
Ona pravda je asi někde uprostřed a začíná to u osobní zodpovědnosti každýho.
Jak jsem někde slyšel: "Svoboda a demokracie je jen pro ty, co si ji zaslouží".

Bohužel všude kolem, každý den vidíme, že ti co si ji nezaslouží ji sprostě zneužívají a vymrdávají se vším... Tak příjdou nesmyslný represe, omezení, nařízení, který stejně postihnou jen ty poctivý blbce... (a ti začnou se systémem vyjebávat na základě těch nesmyslů co systém generuje - ne z toho důvodu, že by chtěli něco porušovat) a kdo si chce nechat srát na hlavu donekonečna???

Je to taková spirála, ze které, zdá se, není úniku.
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#526 Příspěvek od Joshuax »

Ono je to otazkou volby. Jedna vec je, jestli jsem natolik erudovany v problematice, abych mohl za sebe ucinit takove rozhodnuti, co je a co neni v danem pripade spravne a druha pak, jestli se tim budu, pripadne chci ridit...
To ze cesi maji ponekud zvlastni pohled na cokoliv narizeneho a kde muzou s tim vyjebou, to je obecne znamo, ale bavit se tu o tom, ze neco je jenom male zlo, zatimco jine velke zlo nikdo neresi, nebo ignoruje... Prominte, ale to je presne ten pripad tohodle cechacstvi... Prvni plna huba kecu, pak plna huba vymluv... To by mozna meli dat na wikipedii jako popis k nasemu narodu, jak tak na to koukam., podle reakci nekterych zdejsich sebeospravedlnovacu...

Nekourim (odpoved pro MadButcher), nepiju (ne nekdy, proste vubec...), snazim se zit relativne zdrave, snazim se sportovat, platim dane, prispel jsem socialnimu a duchodovemu systemu dvemi potomky a na svem aute mam DPF i EGR. Bydlim v panelaku a pod sebou mam rodinu silnych kuraku a okna na zapad. Verte mi, ze nemoct si v lete vyvetrat tech 40 stupnu v pokoji, protoze bych to mel v byte jak v plynove komore, to chce hodne sebeovladani...
Rad bych timto vzkazal tem, kterym prijde normalni odstranit z auta cokoliv, co muze alespon trochu pomoct snizit emise v ovzdusi, aby si laskave uvedomili, ze tu neziji sami...

A ne, nejsem ovcan (nektere me zname by toto opravdu pobavilo), ale demokracie o kterou se tu opirate neni anarchie...
Kail

#527 Příspěvek od Kail »

Ještě napiš že jsi obhajoval přijímání uprchlíků a jsi pro mně sluníčkář jak poleno. :lol:
madmarty

#528 Příspěvek od madmarty »

Zdenda530d píše:Ano, souhlasím s Jaraxem.
Ona pravda je asi někde uprostřed a začíná to u osobní zodpovědnosti každýho.
Jak jsem někde slyšel: "Svoboda a demokracie je jen pro ty, co si ji zaslouží".

Bohužel všude kolem, každý den vidíme, že ti co si ji nezaslouží ji sprostě zneužívají a vymrdávají se vším... Tak příjdou nesmyslný represe, omezení, nařízení, který stejně postihnou jen ty poctivý blbce... (a ti začnou se systémem vyjebávat na základě těch nesmyslů co systém generuje - ne z toho důvodu, že by chtěli něco porušovat) a kdo si chce nechat srát na hlavu donekonečna???

Je to taková spirála, ze které, zdá se, není úniku.
Zrovna ty jsi ten názorný příklad proč i demokracie musí být regulovaná. Píšeš nesmysly, jsi línej si něco nastudovat, vyžíváš se ve svém omezení. Z ostatních děláš blbce, abys jím nebyl sám.

To co ses mi tam tak krásně snažil rozebrat je zralý pro snílka základní školy. A věř tomu Zdendo, že se velmi snažím abych tě nijak neurazil. Prostě si žiješ v malé bublince a stačí ti to.

Opět, opět marně připomínám že pevné částice z vznětových motorů (Euro4 a výš) jsou problém proto, že jsou tak malinké že pronikají buněčnou stěnou do kterékoliv buňky v těle a tam mohou započít rakovinu. Nějaké kecy o virech si strč někam, milý Zdendo. Kdyby život nebyl krutý, kdyby sis mohl dát zkoušku a pak naostro, tak bych ti napsal že ti přeju aby ti na rakovinu vymřela celá rodina a ty jako poslední. Ale možnost jen tak na nečisto, nemáš. Nikomu nic takového nepřeju, proto ztrácím čas tím že přesvědčuju Neználky o něčem co sranda rozhodně není.

Až si něco o této problematice nastuduješ, pak se prosím opět připoj do diskuze. Jinak ze sebe děláš opravdu jen blbce :(
madmarty

#529 Příspěvek od madmarty »

Kail píše:Mně by ještě zajímalo, jestli jsi se tady madmarty zaregistroval jen za účelem pruzení, nebo máš k BMW i nějak jinak blízko. :)

V každým případě, ovečka jsi prvotřídní, přesně takových tady stát potřebuje co nejvíc.

Můj milý chlapče dej si tu práci, tolik se moc obtěžuj, přečti si mé příspěvky na tomto fóru a odpovíš si sám na svoji zcela, ale zcela zbytečnou otázku.
Kail

#530 Příspěvek od Kail »

Nejsem tvůj chlapec, já jsem na ženský.
Nicméně přesto že jsem tě nechtěl stalkovat (za prvé mně to zas až tolik nezajímalo a zadruhé mi to připadá neslušný...) jsem dal na tvojí radu a rozkliknul si aspoň tvůj profil. Nešlo si nevšimnout že z 190ti "příspěvků" je přinejmenším polovina v tomhle vlákně, takže moje doměnka se více-méně potvrdila. :wink:

Co se týče tvojí reakce na Zdendu a toho kdo ze sebe dělá většího blbce, tak myslím že by se o tom mohlo hlasovat - aspoň jednou v životě by jsi něco s přehledem vyhrál. :)

Tímto se loučím.
Zdenda530d

#531 Příspěvek od Zdenda530d »

Zdenda530d píše: pozn.: Ani nepředpokládám, že by jsi to co jsem napsal, byť na přílkladu pro děti, byl schopen pochopit.
nespletl jsem se...
madmarty

#532 Příspěvek od madmarty »

Zdenda530d píše:
Zdenda530d píše: pozn.: Ani nepředpokládám, že by jsi to co jsem napsal, byť na přílkladu pro děti, byl schopen pochopit.
nespletl jsem se...
Už sis něco o, problematice probírané zde, nastudoval ? Proč, že ?

Mysle příklad klidně pro dospělé, ale příklad zakládající se na pravdě, na reálných faktech a hlavně na znalostech. Proč neuděláš něco aby se ty zbytečné ojebávky zrušily ? Ten krásný příklad pošli do Evropského parlamentu. ;-)
madmarty

#533 Příspěvek od madmarty »

Kail píše:Nejsem tvůj chlapec, já jsem na ženský.
Nicméně přesto že jsem tě nechtěl stalkovat (za prvé mně to zas až tolik nezajímalo a zadruhé mi to připadá neslušný...) jsem dal na tvojí radu a rozkliknul si aspoň tvůj profil. Nešlo si nevšimnout že z 190ti "příspěvků" je přinejmenším polovina v tomhle vlákně, takže moje doměnka se více-méně potvrdila. :wink:

Co se týče tvojí reakce na Zdendu a toho kdo ze sebe dělá většího blbce, tak myslím že by se o tom mohlo hlasovat - aspoň jednou v životě by jsi něco s přehledem vyhrál. :)

Tímto se loučím.
A četl jsi ? Abys dostal odpověď na svoji zbytečnou otázku ? Nečetl, nemáš na to čas. Jen sem tam něco plácnout, udělat ze sebe borce pak se rozloučit, aby ses nemusel namáhat reagovat, ale hlavně abys ukázal jakej jsi BOREC :)

Takových je všude plno, ani jeden skutečný argument, ani jedna znalost, ani jedna zkušenost. Ale plná huba keců.

Proč vyřezání DPF neškodí lidskému zdraví ?????
Misanek

#534 Příspěvek od Misanek »

trolling in progress :lol:
madmarty

#535 Příspěvek od madmarty »

Misanek píše:trolling in progress :lol:
Argument not found.....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#536 Příspěvek od JaraX »

Joshuax píše:Ono je to otazkou volby. Jedna vec je, jestli jsem natolik erudovany v problematice, abych mohl za sebe ucinit takove rozhodnuti, co je a co neni v danem pripade spravne a druha pak, jestli se tim budu, pripadne chci ridit...
To ze cesi maji ponekud zvlastni pohled na cokoliv narizeneho a kde muzou s tim vyjebou, to je obecne znamo, ale bavit se tu o tom, ze neco je jenom male zlo, zatimco jine velke zlo nikdo neresi, nebo ignoruje... Prominte, ale to je presne ten pripad tohodle cechacstvi... Prvni plna huba kecu, pak plna huba vymluv... To by mozna meli dat na wikipedii jako popis k nasemu narodu, jak tak na to koukam., podle reakci nekterych zdejsich sebeospravedlnovacu...

Nekourim (odpoved pro MadButcher), nepiju (ne nekdy, proste vubec...), snazim se zit relativne zdrave, snazim se sportovat, platim dane, prispel jsem socialnimu a duchodovemu systemu dvemi potomky a na svem aute mam DPF i EGR. Bydlim v panelaku a pod sebou mam rodinu silnych kuraku a okna na zapad. Verte mi, ze nemoct si v lete vyvetrat tech 40 stupnu v pokoji, protoze bych to mel v byte jak v plynove komore, to chce hodne sebeovladani...
Rad bych timto vzkazal tem, kterym prijde normalni odstranit z auta cokoliv, co muze alespon trochu pomoct snizit emise v ovzdusi, aby si laskave uvedomili, ze tu neziji sami...

A ne, nejsem ovcan (nektere me zname by toto opravdu pobavilo), ale demokracie o kterou se tu opirate neni anarchie...
plně souhlasím
madmarty

#537 Příspěvek od madmarty »

JaraX píše:
Joshuax píše:Ono je to otazkou volby. Jedna vec je, jestli jsem natolik erudovany v problematice, abych mohl za sebe ucinit takove rozhodnuti, co je a co neni v danem pripade spravne a druha pak, jestli se tim budu, pripadne chci ridit...

plně souhlasím
škoda že tady nejde "lajkovat", jak ten výraz nemám rád, tak bych ale "lajka" dal. Někdy by to bylo efektivnější, než připojovat reakce
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#538 Příspěvek od Joshuax »

Kail: Ne, opravdu nejsem slunickar. Jsem nacionalista jak poleno a pevne verim tomu, ze kazdy muze byt stastny jenom tam, kde se vyznavaji stejne moralni hodnoty, ktere sam cti. Nase kultury jsou prilis rozdilne, nez aby bylo mozne utecence integrovat... Ale nemusim je kvuli tomu nenavidet, oni jsou proste jini a myslim, ze jsou taky obetmi a tady se snazi hledat lepsi svet, jenom to prost eneni mozne.
To je totiz, jako by lidojedi nekde z dzungle prisli na to, ze na manhattanu zije milion lidi snadno k sezrani, to je prece raj na zemi, no ne ? Pro ne to je proste normalni a pro nas nepochopitelne... Ale to do tematu k DPF asi uplne nepatri....

To ze je nekdo uvedomely nemusi znamenat, ze je to slunickar... Ono se hodne zmeni, kdyz se ti narodi prvni dite a najednou nedelas vsechno jenom pro sebe...
Jinak do znacne miry maji pravdu i zastanci kuchani DPF a podobne, ac teda v trochu jinem smyslu. Opravdu mohou mit pravdu v tom, ze me nezabije jejich vykuchany DPFko, ale spis oni sami nekde na prechodu pro chodce, protoze kdyz to ma v hlave nekdo proste srtovnany ty hodnoty jinak, tak si s nejakyma limitama v obci prece nebude delat starosti...

Hlavne ze to poradne duni, srat babu, ta uz by ten prechod stejne neprelezla...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#539 Příspěvek od JaraX »

doporučuju všem příznivcům kuchání katů a DPF a příznivcům demokracie stylem dělej si co chceš aby si vyrazili na výlet do řecka, cestou pojedete přes krásné Srbsko, opravdu nádherná země, kde ale většinu cesty člověk kašle, protože to co se valí z těch aut je neuvěřitelný, všechny novější auta mají černý prdele, továrny kouř hroznej atd, ale nemusí platit čištění DPF no :)

jo a kdo byl v Indii by mohl vědět že se tam sere na ulice, prostě jdou 2 babky po chodníku, jedna dřepne, vytočí pierota, vstane a jdou dál, ale je to hrozně super, sice člověk chodí v hovnech ale neplatí stočné, nemusí co pár let volat instalatéra, (který je stejně jako DPF jen prostě tahání peněz z lidí)
foxtools

#540 Příspěvek od foxtools »

JaraX píše:doporučuju všem příznivcům kuchání katů a DPF a příznivcům demokracie stylem dělej si co chceš aby si vyrazili na výlet do řecka, cestou pojedete přes krásné Srbsko, opravdu nádherná země, kde ale většinu cesty člověk kašle, protože to co se valí z těch aut je neuvěřitelný, všechny novější auta mají černý prdele, továrny kouř hroznej atd, ale nemusí platit čištění DPF no :)

jo a kdo byl v Indii by mohl vědět že se tam sere na ulice, prostě jdou 2 babky po chodníku, jedna dřepne, vytočí pierota, vstane a jdou dál, ale je to hrozně super, sice člověk chodí v hovnech ale neplatí stočné, nemusí co pár let volat instalatéra, (který je stejně jako DPF jen prostě tahání peněz z lidí)
:potlesk: Tomu říkám příspěvek k věci. Logický, inteligentní, neuráží a je vtipný, smekám. Ona rakovina plic fakt není žádná hitparáda.
Odpovědět