Zdravím,tak jsem si nechal vyčistit DPF ultrazvukem,příčinou ucpání byla zřejmě žhavící jednotka,protože mi to vždy hned utavilo nové žhavičky.Po vložení vyčištěného filtru se zlepšil zvuk i výkon.S autem jsem ujel cca 3000km a preventivně jsem to dal na diagnostiku a vyskočila tato chyba.Netušíte prosím,co by to mohlo být? Moc děkuji za odpověd
-systém filtrace částic, banka1
-trvale
-frekvence 1
-resetujte počítadlo 40
-indikátor vzdálenosti 151032
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chyba dpf
I s univerzalni zjisti kod chyby.
Mi se zase stalo, ze jsem preventivne vycistil DPF, nenastavil diagnostikou, ze je DPF novy a na diag jsem mel chybu nizkeho zpetneho tlaku a v pruvodci chybou to po me chtelo zkontrolovat vedeni zpetneho tlaku atd. Po nastaveni noveho DPF chyba zmizela. Jednotka pocitala, ze DPF ma najeto nejake KM a tak nizky (nulovy tlak) je nenormalni.
Mi se zase stalo, ze jsem preventivne vycistil DPF, nenastavil diagnostikou, ze je DPF novy a na diag jsem mel chybu nizkeho zpetneho tlaku a v pruvodci chybou to po me chtelo zkontrolovat vedeni zpetneho tlaku atd. Po nastaveni noveho DPF chyba zmizela. Jednotka pocitala, ze DPF ma najeto nejake KM a tak nizky (nulovy tlak) je nenormalni.