Ahoj kamarádi
Mám takový problém když jedu třeba 40km/h až 60km/h tak mi při pomalém zrychlovaní jemně vibruje bez hluku jako pod předními sedačkami možná i jako od nohou kde sedí zadní cestující. Ovšem když jedu rovnoměrně třeba 45km/h nebo 50km/h tak mi vůbec nic nevibruje. Vždy to je jen při zrychlovaní. Když zrychluji prudce třeba z 30km/h tak vibrace z rozmezí 40km/h až 60km/h se přesunou do rychlosti cca 80km/h až 90km/h a pak už je klid. Vibrace v rychlosti okolo 90km/h jsou docela hlučné. Tyto hlučné vibrace to dělá vždy jen když jedu rychle tedy vždy když mám nohu úplně na podlaze. Uvažuji že bych vyměnil hardy spojku jelikož je stále původní a rovnou bych případně vyměnil i další díl když už tam budu. Díky za rady
Je to 7 lozisko v takovym plechovym domku. Mezi tim loziskem a domkem je guma a kdyz se rozsipe tak v tom kardan lita jak chce a dochazi k vybracim. Ale zkontrolovat ho uz muzete samozrejme celej . Jinak da se koupit samozrejme jako celek tj nove lozisko uz zalisovane v ulozeni.
Edit: Jestli to budes delat sam nezapomen si poznacit pred rozpojenim ,jak je kardan sesazenej. Je vyvazenej jako celek!