Ahoj, mám dotázek...přivezl jsem si pro sebe E61....525d rv 2010...a po opravě (pouze jsem měnil kapotu , nárazník, blatník, světlo..baterka nebyla venku...pouze jsem při vypnutém zapalování rozpojoval přední parktronic).....se nemůžu dostat do I-drive menu.........respektive předtím než jsem to lakoval tak jsem s tím popojížděl na dvorku a idrive chodilo.....a teď když jsem to spasoval, a jel projet...tak mi naskočila hláška o špatném tlaku v pneu(přes celý středový diplej) a ukazuje mi to, že mám asi zmáčknout ten velký čudl na idrivu....ale vůbec diplej nereaguje,(na nic -navi,optionen..apod) hlášení tam furt visí......nevím jestli se nevyjadřuji blbě:prostě se nemůžu nijak dostat přes hlášku(varování) na středovém dipleji.....dík za každou radu
Přílohy
WP_20160625_12_55_56_Pro.jpg (186.39 KiB) Zobrazeno 2530 x
...ještě upřesním...když si vyvolám hlášku BC tlačítkem...tak mi to samozřejmě nahoře v středovém dsipleji horní liště napíše že je problém s tlakem v pneu...ale když to zmizí, tak furt tam zůstavá viset ta hláška(jak na foto)...a do menu nejsem schopný se nijak dostat
....je možno , že odešel samotný ovladač idrive? a tím pádem si nemůžu potvrdit, jako že beru na vědomí tlak pneu.....nemá idrive někde samostanou pojistku? ... v kufru i v kaslíku všechny pojistky ok
....vyzkoušeno....žádná změna....začínám mít pocit, že ovladač idrive nefunguje.......dá se nějak vyzkoušet samotný ovladač??? myšleno jako jestli jde proklemovat?......abych si zjistil, jestli je jednotka idrivová v háji(teda předpokládám že to má samostatnou jednotku)...anebo jestli je ovladač v háji ............
Pres diag. by mel jit ovladac otestovat, jdou tam 4 draty plus minus a can. Kdyz zapnes svetla rozne se i podsviceni ovladace? Jestli ne tak je to jasne.
...jdu vyzkoušet podsvícení................ajajaj nesvítí...hmm tak zítra zkusím na diag......a budu počítat s novým ovladačem idrive ......................doháje zelenýho !!!
...pojistky zkontrolovány hned na začátku (oboje) a v oukeji....včera jsem byl na počítači a idrive nekomunikuje....takže rozhodím středový tunel vyndám idrive, a zkusím proměřit canové vedení a když to všechno bude dobrý...tak podle čísla zkusím sehnat stejnej ovladač.