Ahoj všichni... nevím asi jsem třeba špatně hledal ale tohle téma jsem nenašel ..tak zkusím popsat..
Od začatku co jsem koupil auto mi přehrávalo CD asi jeden den...pak šlus..problém spočíval v tom že i po vložení cd jej normálně vzalo ...a jako mělo tendenci se pořád točit..jako by se načítalo...tak stale dokola.
Po vyndání cd ven tam zase nějak divně bylo slyšet mechaniku.
Po čase jsem objednal novou cd mechaniku z ebaye...po instalaci úplně to samé!! Po roce jsem se rozhodl koupit origo mechaniku v BMW..v domění že ta ebayová mohla být vadná taky..ale chyba lávky..,úplně to samé..
DVD mechanika funguje...jak navi tak media..s modulem žadný problém nemám..vše funguje ok...
Nemá někdo tucha co to je..rad bych to dal do kupy..když jsem do cd mechanik narval tolik peněz..
Zitra jdu nahrávat češtinu ....tak mi slíbil týpek že se na to podívá.. ale moc se netvářil že by věděl o co jde..Na anglických forech psali něco o přehrátí softu..ale nevím..je to pro mne španělská vesnice.. to raděj kuchám automat...tohle fakt ne..
dík za event vyádření k danému tématu..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e 61 CD mechanika
- Giovany1971
- Klubové ID: 3968
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1836
Pochopil som ze mas ccc modul, kedze spominas dve mechaniky. Lebo treba napisat konkretne co mas za jednotku. Spojenie "cd" a "e60" je siroky pojem.
Pokial mas problem ktory popisujes, vyzera to na vadny ASK modul (podmodul v jednotke ccc). Mozno pomoze update software v jednotke. Ak nie, vymena ask modulu.
Zaujimalo by ma kolko si dal za tu cd mechaniku v bmw. Ved to muselo stat riadny majland... ?
Pokial mas problem ktory popisujes, vyzera to na vadny ASK modul (podmodul v jednotke ccc). Mozno pomoze update software v jednotke. Ak nie, vymena ask modulu.
Zaujimalo by ma kolko si dal za tu cd mechaniku v bmw. Ved to muselo stat riadny majland... ?
- Giovany1971
- Klubové ID: 3968
- Kontaktovat uživatele:
Mám proffesional...ccc na 1 cd..spodní dvd mechanika funguje jak navi tak přehrává hudbu z nosiče..airbone píše:Pochopil som ze mas ccc modul, kedze spominas dve mechaniky. Lebo treba napisat konkretne co mas za jednotku. Spojenie "cd" a "e60" je siroky pojem.
Do CD mechaniky když vložím cd tak píše že neni vložen do mechaniky vhodné medium.
Mám jen pálené cd ..nevím jestli to chce jen origo?? Ale u LCI už by to mělo umět všechno ne..
Jinak k té ceně v bmw...no původně stála 11600...s dph..dali mi ji za 6600...spíš jsem byl jediný pitomec co ji chtěl koupit