Ta řadící páka může vypadat v autě moc pěkně. Jenom teda trochu řeším dilema, že teď mám v autě řadičku s dřevěným dekorem která mi ladí se zbytkem interiéru. Nicméně mé dilema asi rozsekne až komplikovanost zapojení podsvícení v autě. Jakým způsobem se u e39 zapojuje? Jestli je to vyloženě plug&play, tak by bylo asi rozhodnuto
Hele... v mym autě byla normální řadička, ale už si tam s tim někdo hrál, takže jsem zjišťoval, že se vytáhne šťáva z tlačítka co máš na výstražné blinkry...z kontaktů pouhej drátek a napojíš na hlavici. Nic víc a šlo to.
Podívám se do záznamů, kolik jsem dával.. hlavice vypadá, jako ta druhá na stránce... ale že by ale stála tolik?? To si fakt nepomatuju..
Perunwit píše:Hele... v mym autě byla normální řadička, ale už si tam s tim někdo hrál, takže jsem zjišťoval, že se vytáhne šťáva z tlačítka co máš na výstražné blinkry...z kontaktů pouhej drátek a napojíš na hlavici. Nic víc a šlo to.
Podívám se do záznamů, kolik jsem dával.. hlavice vypadá, jako ta druhá na stránce... ale že by ale stála tolik?? To si fakt nepomatuju..