Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw e61 rv 2004 Aktivni rizeni
Ahoj panove googlil jsem a hledal ale vesmes nic nenasel, trapí mě toto: Mam bmw e61 530d rv 2004 v rizeni klepe jasne hreben nejspis, dalsi vec je ta ze volant mi neprijde ze jde moc lehce spis je takovy tuzsi a hlavne jakmile se ohreje asi rizeni tak pri otaceni volantem slysim jakoby takovy zvlasni zvuk jak svištění elektroniky v řízení takový zvuk který se blbě popisuje.Mam tam podle vybavy aktiv lenkunk ale chybova hlaska na Pocitaci nevybehla.Nesetkal se stim nekdo?
A sakra je pravda ze unik oleje jsem zpozoroval a dolil ATF II od meyle ale problem je stejny urcite se chystam na komplet vymenu oleje bohuzel muj mechanik je ted 14 dni mimo a ja sam si na to netroufam..Zkusim zatim tedy cerpadlo olej a necham zjistit kde je unik hreben sice klepe ale neni to tak drasticke...hrebeny jak jsem vygooglil tak repas jen ostrava a zlin-( nebo znate mechanika kterey s tim ma zkusenosti okoli liberecka popripade Praha?
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Jasně do novších serv to pak jo. Dělá se třeba Castrol CHF 11 S.
Paradoxně ty hřebeny co se někdy repasují výměnou za nový kus se bouchají v nějaké firmě v Jablonci. Nevím kdo a jestli by prodali pak po jednom ks.
Olej často prosakuje bočníma guferama a dál přes manžety. To už je pak na rozborku hřebene.
Paradoxně ty hřebeny co se někdy repasují výměnou za nový kus se bouchají v nějaké firmě v Jablonci. Nevím kdo a jestli by prodali pak po jednom ks.
Olej často prosakuje bočníma guferama a dál přes manžety. To už je pak na rozborku hřebene.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
To bohužel ještě nevímdafson píše:Fakt?ja jsem přímo z Jablonce nevedel bys kde zjistit jaka firma to je?

Prej se liší obaly na různý modely, ale pajšl uvnitř je údajně vždy stejnej.